Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Υπερθέαμα από 3.200+ drones στην είσοδο της Genesis στην Κίνα

2.049 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2021)

H Genesis ανέβασε στον αέρα 3.281 drones, νούμερο ρεκόρ για μη επανδρωμένα ιπτάμενα οχήματα, ώστε να γιορτάσει την είσοδό της στην τεράστια αγορά της Κίνας.

 

Η Genesis ανέβασε στον ουρανό της Σαγκάης ούτε 10 ούτε 50 αλλά 3.281 drones, έτσι ώστε να σχεδιάσουν το έμβλημα της φίρμας αλλά και δύο από τα μοντέλα της, το G80 σεντάν και το GV80 SUV. Ο αριθμός των drone που συνεργάστηκαν για να βγει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα αποτελεί ρεκόρ Γκίνες για «τα περισσότερα μη επανδρωμένα οχήματα που βρίσκονται ταυτόχρονα στον αέρα» και η μάρκα πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο έδωσε μια πρώτη γεύση για τις μοναδικές εμπειρίες που θα προσφέρει στους πελάτες της στην Κίνα.

Ο Markus Henne, CEO της Genesis στην Κίνα δήλωσε: «H πρώτη μας στιγμή στην Κίνα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουμε με το κοινό μας και να δείξουμε τι αντιπροσωπεύει η μάρκα. Με αυτό το show από drones, φέρνουμε την ιστορία και την φιλοσοφία μας στους πελάτες μας εδώ».

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η τεράστια αγορά της Κίνας είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για την Genesis αλλά για όλες τις premium εταιρείες, όπως η Mercedes, η Audi και η BMW. «H κινεζική αγορά είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξή μας παγκοσμίως. Αυτό είναι νέο κεφάλαιο που ανοίγει για την Genesis, δήλωσε ο Jaehoon Chang, επικεφαλής της κορεάτικης φίρμας σε παγκόσμια κλίμακα.
 

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO