Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Porsche θα επενδύσει πάνω στην Mission E με καινοτόμο εξοπλισμό έτσι ώστε να εγγυηθεί η επιτυχία της.

Yποτιμάται η Tesla;

1.709 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2017)

Δεν φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για το μερίδιο αγοράς που ήδη φαίνεται να παίρνει η Tesla στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων το αφεντικό της Porsche, κ. Blume. Δείτε τι δήλωσε.

To σημερινό αφεντικό της Porsche, κ. Οliver Blume βρίσκεται στη θέση μόνο για δύο χρόνια αλλά παρέλαβε μια αυτοκινητοβιομηχανία, πλούσια σε ιστορία και με αρκετούς φίλους ανά τον κόσμο. Μάλιστα, με το Mission E concept που θα μπει στη γραμμή παραγωγής το 2019 έχει θέσει ήδη τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία και στο μέλλον.

Είναι όμως η Porsche Mission E ένα μοντέλο που θα ανταγωνιστεί τα μοντέλα της Tesla στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων; O Βlume φαίνεται αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο δηλώνοντας: « H Porsche χαράζει τον δικό της δρόμο. Αυτό κάναμε και στο παρελθόν άρα δεν έχει σημασία τι κάνει η Tesla γιατί συμπεριφέρεται πιο πολύ σαν start-up εταιρεία και λιγότερο σαν παραδοσιακή εταιρεία. Για μας, τα κέρδη είναι το νούμερο ένα ζήτημα αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την Tesla». Το αφεντικό της γερμανικής φίρμας ωστόσο παραδέχτηκε ότι η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία έχει δώσει ώθηση στον χώρο με τις καινοτομίες της να υιοθετήσει μεγάλες οθόνες στην καμπίνα.
 
Oι πωλήσεις της Porsche σύμφωνα με έρευνες εμφανίζουν σημαντική αύξηση ενώ με την τρίτης γενιάς Cayenne που μόλις λανσαρίστηκε, οι άνθρωποι της περιμένουν ακόμα καλύτερη πορεία. Σύμφωνα με αναφορές, η Porsche θα επενδύσει πάνω στην Mission E με καινοτόμο εξοπλισμό έτσι ώστε να εγγυηθεί η επιτυχία της.

Kαι από την πλευρά της όμως η Tesla έχει κάνει δυναμικό ξεκίνημα στις αγορές με πολλά από τα μοντέλα της να σημειώνουν σημαντικές πωλήσεις ενώ οι προ-παραγγελίες για τα μελλοντικά της μοντέλα είναι σύμφωνα με τις διαρροές αρκετές χιλιάδες.
 

Autotriti.gr
OPEL