Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
5 φωτογραφίες »

«Βαφτίζει» τα μοντέλα της Mobilize η Renault

3.740 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2021)

Mobilize Duo θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα το πρωτότυπο EZ-1 που παρουσίασε πριν από λίγους μήνες η Renault μέσω της θυγατρικής της εταιρείας. Τρία ακόμα μοντέλα ακολουθούν. Δείτε τις ονομασίες τους.

Στις αρχές του έτους είχε αποκαλυφθεί το νέο πρωτότυπο της Μοbilize, θυγατρικής εταιρείας της Renault, για την αστική κινητικότητα. Το πρωτότυπο είχε λάβει την ονομασία  EZ-1, χωρίς να αναφέρεται ποια θα είναι η τελική του ονομασία όταν θα μπει στην παραγωγή μαζί με ακόμα τρία αστικά ηλεκτρικά μοντέλα κοινής χρήσης.


Βλέπετε το πρωτότυπο EZ-1.

Βλέπετε το πρωτότυπο EZ-1.

 
Σήμερα ήρθαν στη δημοσιότητα κατατεθειμένες αιτήσεις από την Μοbilize, η οποία κατοχύρωσε από τις αρμόδιες υπηρεσίες τις ονομασίες Duo, Bento, Limo και Hippo. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτά θα είναι τα ονόματα που θα πάρουν τα τέσσερα ηλεκτρικά της Mobilize και περιμένουμε ότι το πρώτο (Duo) θα γίνει η έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου EZ-1.
 
Για όσους δε θυμούνται, το EZ-1 πρόκειται για ένα διθέσιο ηλεκτρικό όχημα με 2,3 μέτρα μήκος που προσφέρει σχεδόν ανεμπόδιστη οπτική επαφή με το περιβάλλον χάρη στην εκτενή χρήση γυαλιού που έχει γίνει για την κατασκευή των θυρών. Η Renault υποστηρίζει πως το Mobilize ΕZ-1 είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά κατά 50% και ότι μετά τον κύκλο ζωής του, θα είναι ανακυκλωθεί έως και 95% χάρη στο εργοστάσιο της φίρμας στο Flins.
  
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τρία ονόματα, Bento, Limo και Hippo. Το πρώτο πιθανότατα θα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό όχημα παράδοσης πακέτων (courier), το δεύτερο πιθανότατα θα προσφέρει περισσότερες ανέσεις κατά την κίνηση, ενώ το τρίτο ίσως αποτελέσει ένα ακόμα μοντέλο ανάλογο του Duo. Περισσότερες πληροφορίες για της κινήσεις της Μοbilize αναμένονται προσεχώς.

Hyundai
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY