ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To εντυπωσιακό DeZir Concept από τη Renault, που άλλαξε εξ ολοκλήρου την σχεδιαστική ταυτότητα της γαλλικής φίρμας.

To εντυπωσιακό DeZir Concept από τη Renault, που άλλαξε εξ ολοκλήρου την σχεδιαστική ταυτότητα της γαλλικής φίρμας.

Το μέλλον της Renault

1.409 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2016)

Μετά το 2010 που αποκαλύφθηκε το σχέδιο για το σχεδιαστικό ύφος της επόμενης γενιάς της γαλλικής μάρκας, νέες δηλώσεις του αφεντικού της Renault, φέρνουν στο προσκήνιο νέα αλλαγή πλεύσης στον σχεδιασμό.

Με τον ερχομό του DeZir concept, ξεκίνησε η αλλαγή πλεύσης σε όλες τις κατηγορίες, από το μικρό Renault Zoe μέχρι και τα μεγάλα van. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα είναι πλήρως ανανεωμένα με την σχεδιαστική γραμμή της εταιρείας. Χαρακτηριστικές είναι οι αλλαγές στη νέα γενιά Megane, στο μικρομεσαίο Scenic και στο Kadjar, που βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Quashqai. 
Σύμφωνα με δηλώσεις του van der Acker, επιβεβαιώνεται ότι το νέο σπορ concept της Renault θα παρουσιαστεί τον προσεχή Οκτώβριο, στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι και θα αποτελεί μια κρυφή ματιά στα επόμενα βήματα της γαλλικής εταιρείας. Το επόμενο concept αναμένεται να βασιστεί στη φιλοσοφία ενός ολλανδικού σχεδίου, που έχει ονομαστεί «τα στάδια της ζωής». 
«Αυτή τη φόρα θα εστιάσουμε στην αγάπη, που αποτελεί και το κίνητρο για ένα σπορ concept» λέει ο van der Acker. Το αφεντικό της Renault πρόσθεσε ότι οι οπαδοί της γαλλικής φίρμας δεν θα πρέπει να περιμένουν σημαντική αλλαγή στην ταυτότητα του σχεδιασμού όπως την τελευταία φορά, αφού τους πήρε αρκετό χρόνο για να βρουν το «πρόσωπο» της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
Autotriti.gr