Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Honda NSX με επιβλητική εμφάνιση.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Honda NSX με επιβλητική εμφάνιση.

Ένα κολασμένο Honda NSX

5.131 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2017)

Μπορεί ένα λευκό Honda NSX να δείχνει ακόμα καλύτερα; Μόλις ανακαλύψαμε ότι οι κόκκινες ζάντες δημιουργούν μια θεαματική αντίθεση με το λευκό χρώμα του αυτοκινήτου.

Με τόσο επιβλητική εμφάνιση το νέο Honda NSX αποτελεί μια από τις πιο καυτές ιαπωνικές δημιουργίες των τελευταίων χρόνων. Με τέτοια εμφάνιση, όλοι θα θέλαμε μια μεγαλύτερη γκάμα σε σχέδια ζαντών, για να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει.

Θεαματική αντίθεση, κόκκινες ζάντες με λευκό εξωτερικό.

Θεαματική αντίθεση, κόκκινες ζάντες με λευκό εξωτερικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους αγοραστές να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικά σχέδια ζαντών, τις γνωστές Y-Spoke του standard εξοπλισμού και τις προαιρετικές μαύρες ζάντες της full extra έκδοσης. Τι γίνεται αν δεν μας τρελένει κανένα από τα δύο σχέδια που προσφέρει η Honda;Αν λοιπόν θέλατε να δείτε πως δείχνει ένα NSX με aftermarket τροχούς, πως θα σας φαινόταν με αυτές τις κόκκινες ζάντες HRE P204 V-spoke; Ένα αντίστοιχο σχέδιο είχαμε δει από την HRE και στην Ferrari 488 GTB, σε χρυσό γκρι χρώμα.  

Πρόκειται για τη νέα σειρά ζαντών P2 της HRE και όμως βλέπουμε ταιριάζουν γάντι στο NSX, δείχνοντας ακόμα και εργοστασιακές. Το πιο ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση είναι το ταίριασμα του κόκκινου της ζάντας με τις κόκκινες δαγκάνες, προσφέροντας μια θεαματική αντίθεση  με το λευκό χρώμα του αυτοκινήτου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS