Το Audi Q3 απέκτησε μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής με την ονομασία Competition.

Τα επίπεδα πρόσφυσης είναι αυξημένα, ενώ το τιμόνι αν και ελαφρύ σε αίσθηση, μεταφέρει πιστά τις εντολές του οδηγού στο δρόμο.

Aισθητικά η έκδοση Competition τονίζει την σπορ εικόνα του Q3 και εντυπωσιάζει.

Δοκιμή: Audi Q3 1,4 150 PS Competition

28.906 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2018)

Ένα Q3 για να θυμάσαι… Λίγο πριν περάσει στη νέα του γενιά, το μικρομεσαίo crossover της Audi, αποκτά μια συλλεκτική και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκδοση, αποδεικνύοντας πως ακόμα περνάει η μπογιά του… Το όνομα αυτής: Competition.

Με μακρά πορεία στην αγορά των μικρομεσαίων premium crossover και λίγο πριν την αντικατάστασή του, το Audi Q3 αποκτά μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής με την ονομασία Competition. Αυτή, βασίζεται πάνω στην σπορ έκδοση S Line του δημοφιλούς crossover, ωστόσο έχει ακόμα πιο τονισμένο σπορ χαρακτήρα μέσω των λεπτομερειών που ενσωματώνει. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως παρά τα 7 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά (με μια αισθητική ανανέωση της σειράς το 2014), αυτή η έκδοση του Q3 τραβάει τα βλέμματα με ευκολία. Στην Ελλάδα η έκδοση  Competition θα έρθει σε 80 μονάδες (με τον 1,4 TFSI CoD κινητήρα των 150 ίππων), με την τιμή της να ανέρχεται στα 36.750 ευρώ. 

Αναζωπύρωση ενδιαφέροντος…
Aισθητικά - όπως είπαμε - η έκδοση Competition τονίζει την σπορ εικόνα του Q3 και εντυπωσιάζει, δείχνοντας περισσότερο για ένα υπερυψωμένο κόμπακτ αυτοκίνητο με σπορ χαρακτήρα, παρά για crossover. Αυτή η έκδοση, περιλαμβάνει το γνωστό και ευχάριστο σπορ αισθητικό πακέτο S Line το οποίο συμπληρώνεται από λεπτομέρειες μαύρου γυαλιστερού χρώματος που συναντάμε στην μάσκα, στις ράγες οροφής, στους καθρέφτες, στην αεροτομή και στις εισαγωγές αέρα, καθώς και από το αντίστοιχο φινίρισμα χαμηλά στους προφυλακτήρες. Οι 19 ιντσών χυτές ζάντες αλουμινίου των 10 ακτίνων συμπληρώνουν την σπορ εικόνα, η οποία είναι πολύ έντονη με οποιοδήποτε χρωματισμό και αν συνδυαστεί, ωστόσο επιτρέψτε μας να διαλέξουμε αυτή την κόκκινη του αυτοκινήτου της δοκιμής.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

VW LEASEPRO
test center