Η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Q7 θα γίνει μέσα στο 2019.

Tο μοντέλο λαμβάνει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες.

Το Audi Q7 facelift;

4.448 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2019)

Αλλαγμένα φώτα εμπρός και πίσω μέρος και αρκετές άλλες διαφοροποιήσεις περιλαμβάνει το ψηφιακό σχέδιο ρωσικού site για το ανανεωμένο Q7.

Eίναι λογικό το Audi Q8 να λαμβάνει πλέον την περισσότερη προσοχή σε σχέση με τα άλλα μοντέλα SUV της γκάμας λόγω της σπορ και επιβλητικής σχεδίασης του, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η εταιρεία σύντομα αναμένεται να παρουσιάσει το ανανεωμένο Q7. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν έρθει στο φως μια σειρά από κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ωστόσο το ρωσικό site kolesa.ru αποφάσισε να αποκαλύψει την δική του πρόταση για το πώς μπορεί να μοιάζει το πολυτελές SUV.

Όπως θα περίμενε κανείς, η συνταγή δεν θα αλλάξει ριζικά. Στο σχέδιο της ιστοσελίδας, το μοντέλο λαμβάνει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, μια πιο μικρής έκτασης γρίλια και σημαντικά φρεσκαρισμένα φωτιστικά σώματα. Παρόμοιες αλλαγές θα λάβουν χώρα και στο πίσω μέρος ενώ, για πρώτη φορά στο μοντέλο, βλέπουμε πως θα υπάρχει μια χρωμιωμένη ράβδος που θα ενώνει τα δύο πλατιά φωτιστικά σώματα.
 
Περνώντας στο εσωτερικό διάκοσμο, αν και δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια φωτογραφία, οι φήμες κάνουν λόγο πως το Q7 θα έχει έντονες επιρροές από τα Q8 και A8, υιοθετώντας μια μεγάλη οθόνη για το σύστημα infotainment ενσωματωμένη μέσα στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου.

Η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Q7 θα γίνει μέσα στο 2019 ενώ το SQ7 θα ντεμπουτάρει με diesel κινητήρα το επόμενο έτος. Πιθανή είναι η προσθήκη και μιας RS έκδοσης για το εν λόγω μοντέλο.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto