Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Κορυφαία δωρεάν εγγύηση, η ΚΙΑ με 7 χρόνια και τα 8 της Ford με επέκταση
Η μεγαλύτερη εγγύηση ανήκει στη Ford, η οποία μπορεί να επεκτείνει την αρχική της εγγύηση 5 ετών μέχρι και τα 8 χρόνια.

Η μεγαλύτερη εγγύηση ανήκει στη Ford, η οποία μπορεί να επεκτείνει την αρχική της εγγύηση 5 ετών μέχρι και τα 8 χρόνια.

  • Κορυφαία δωρεάν εγγύηση, η ΚΙΑ με 7 χρόνια και τα 8 της Ford με επέκταση
  • Η μεγαλύτερη εγγύηση ανήκει στη Ford, η οποία μπορεί να επεκτείνει την αρχική της εγγύηση 5 ετών μέχρι και τα 8 χρόνια.

Κορυφαία δωρεάν εγγύηση, η ΚΙΑ με 7 χρόνια και τα 8 της Ford με επέκταση

78429 Επισκέψεις στο άρθρο

Καταλαβαίνετε πόσο σηµαντικό είναι η εγγύηση που συνοδεύει κάθε καινούριο αυτοκίνητο να κρατάει πάνω από τέσσερα χρόνια ή γενικότερα να έχει όσο το δυνατόν µεγαλύτερη διάρκεια και να καλύπτει όσα περισσότερα μέρη. ¶λλωστε η εγγύηση είναι ένα κοµµάτι, στο οποίο και οι ίδιες οι εταιρείες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτατα, καθώς µε αυτό τον τρόπο δείχνουν πως τα µοντέλα τους είναι αξιόπιστα.

Τη µεγαλύτερη δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση της αγοράς αυτή τη στιγμή την δίνει η KIA με 7 χρόνια. Η συγκεκριμένη εγγύηση μάλιστα ακολουθεί το όχημα όλη την 7ετία, ακόμα και αν αλλάξει κάτοχο. Από εκεί και πέρα δωρεάν εγγύηση άνω των 5 ετών προσφέρουν επίσης η Toyota µε 6 χρόνια, όπως και η Lexus φυσικά, ενώ 6 χρόνια προσφέρει και η Mazda.

Εμείς θα μελετήσουμε εκτός από τη δωρεάν εγγύηση και πόσο αντίστοιχα μπορείτε να επεκτείνεται αυτά τα όρια πληρώνοντας. 

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν η μεγαλύτερη εγγύηση ανήκει στη Ford, η οποία μπορεί να επεκτείνει την αρχική της εγγύηση μέχρι και τα 8 χρόνια. H άλλη εταιρεία που βγαίνει «κερδισμένη» μέσω των επεκτάσεων, είναι η Nissan, η οποία μπορεί να σε καλύψει μέχρι και 6 χρόνια.

VW Group: 2 χρόνια η VW, Audi και Skoda, 4 η SEAT

Στα αξιοπερίεργα στης έρευνάς µας είναι η διαφορά της συνολικής εγγύησης που περέχουν οι VW και Skoda συγκριτικά µε τη SEAT, µάρκες µε «κοινά» προϊόντα. Συγκεκριµένα η SEAT προσφέρει δωρεάν 4 χρόνια εγγύησης, ενώ οι VW, Skoda και  Skoda τα +2 χρόνια είναι επί πληρωµή.   
 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ