Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
30 χρόνια εγγύηση για σκουριά η Mercedes, 6 η Jaguar
Εντυπωσιάζει η εγγύηση κατά της σκουριάς που προσφέρει η Mercedes, η οποία έχει διάρκεια 30 χρόνια.

Εντυπωσιάζει η εγγύηση κατά της σκουριάς που προσφέρει η Mercedes, η οποία έχει διάρκεια 30 χρόνια.

  • 30 χρόνια εγγύηση για σκουριά η Mercedes, 6 η Jaguar
  • Εντυπωσιάζει η εγγύηση κατά της σκουριάς που προσφέρει η Mercedes, η οποία έχει διάρκεια 30 χρόνια.

30 χρόνια εγγύηση για σκουριά η Mercedes, 6 η Jaguar

78427 Επισκέψεις στο άρθρο

Πέρα από την εγγύηση των µηχανικών µερών, που εξετάσαμε διεξοδικά πριν, η οποία είναι και η πιο σηµαντική, καθώς περιλαμβάνει τον κινητήρα και όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου, υπάρχει η εγγύηση κατά της διάβρωσης και του χρώματος.  

Η εγγύηση διάβρωσης ή σκουριάς, καλύπτει το εξωτερικό µεταλλικό κοµµάτι του αµαξώµατος για την περίπτωση διάτρησης του µετάλλου από σκουριά, η οποία ξεκινά από την εσωτερική του πλευρά και προχωράει προς τα έξω. Η εγγύηση δεν καλύπτει τις ζημιές που έχουν προκληθεί από αμέλεια του χρήστη ή από πρόσθετες εργασίες που έχουν γίνει και δεν προβλέπονται στο πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου 

Η εγγύηση χρώµατος  (για την εργοστασιακή βαφή του αυτοκινήτου), καλύπτει όλα τα βαµµένα µέρη του αµαξώµατος σε περιπτώσεις επιφανειακής οξείδωσής τους ή διάβρωσης (π.χ. «σκασίµατα», ξεθώριασµα, ξεφλούδισµα), που οφείλονται κυρίως σε κακή ποιότητα υλικού ή εργασίας βαφής, αλλά δεν καλύπτει φθορές από εξωγενείς παράγοντες, όπως χαλάζι, γρατζουνιές και αλάτι.



Παρατηρώντας τους πίνακες θα δούμε ότι η εγγύηση χρ
χρώματος κυμαίνεται από 2 έως 3 χρόνια και μόνο οι Kia-Hyundai δίνουν 5. Αυτό που εντυπωσιάζει πάντως είναι η εγγύηση κατά της σκουριάς που προσφέρει η Mercedes η οποία έχει διάρκεια 30 χρόνια. Για να αντιληφθείτε η Jaguar που λογίζεται ως premium δίνει 6 χρόνια, ενώ η δεύτερη καλύτερη εγγύηση βαφής είναι τα 12 χρόνια.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ