Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Η Hyundai μοναδική χωρίς όριο χιλιομέτρων για 5 χρόνια
Το μεγαλύτερο χιλιομετρικό όριο εγγύησης, το δίνει η Hyundai, η οποία στα 5 έτη, δεν βάζει κανένα περιορισμό στα χιλιόμετρα.

Το μεγαλύτερο χιλιομετρικό όριο εγγύησης, το δίνει η Hyundai, η οποία στα 5 έτη, δεν βάζει κανένα περιορισμό στα χιλιόμετρα.

  • Η Hyundai μοναδική χωρίς όριο χιλιομέτρων για 5 χρόνια
  • Το μεγαλύτερο χιλιομετρικό όριο εγγύησης, το δίνει η Hyundai, η οποία στα 5 έτη, δεν βάζει κανένα περιορισμό στα χιλιόμετρα.

Η Hyundai μοναδική χωρίς όριο χιλιομέτρων για 5 χρόνια

78428 Επισκέψεις στο άρθρο

Παρά το γεγονός πως οι περισσότερες αναφορές στις εγγυήσεις έχουν να κάνουν με το πόσα χρόνια ισχύουν, πέρα από τα χρόνια υπάρχει και ο αντίστοιχος περιορισμός στα χιλιόμετρα. Όπως είπαμε για τα δύο πρώτα χρόνια τα χιλιόμετρα είναι απεριόριστα. Από εκεί και πέρα κάθε εταιρεία ακολουθεί τη δική της πολιτική σε συνολική διάρκεια, είτε αυτή έρχεται μέσω εργοστασιακής εγγύησης, είτε μέσω επέκτασής της, δωρεάν ή επί πληρωμή. Αν έχετε ξεπεράσει αυτό το όριο τότε παύει η εγγύησή σας, ακόμα και αν δεν έχει λήξει η διάρκειά της.

Από την έρευνα λοιπόν που κάναμε και βλέπετε τα στοιχεία στον πίνακα, τα περισσότερα χιλιόμετρα τα δίνει η Hyundai, η οποία στα 5 έτη της εγγύησης, δεν βάζει κανένα περιορισμό στα χιλιόμετρα. Δηλαδή μπορείτε να κάνετε, όσα εκατομμύρια χιλιόμετρα θέλετε! Πέρα από τα απεριόριστα της Hyundai, κορυφαία δωρεάν εγγύηση που φτάνει τις 200.000 χλμ. δίνει η Fiat και 180.000 χλμ. οι Toyota-Lexus. Πάνω από 100 χιλ. χλμ. δίνουν επίσης οι Alfa Romeo και Jeep με 160.000 χλμ..

Με πρόγραμμα επέκτασης 200.000 χλμ. και από τις Ford και Mercedes

Απεριόριστα χιλιόμετρα δίνει και η Porsche, ωστόσο για δύο χρόνια. Αυτό πρακτικά ισχύει για όλες τις εταιρείες, δηλ. τα απεριόριστα χλμ. τα δύο πρώτα χρόνια, ωστόσο αν ξεπεράσετε το όριο που έχουν θέσει, η εγγύηση τερματίζεται στα δύο χρόνια. Όμως αντίστοιχα οι επεκτάσεις ισχύουν και για τα χιλιόμετρα, όπως και για τα χρόνια. Έτσι και πάλι σε αυτήν την περίπτωση, η Ford ανεβαίνει στα 200.000 χλμ. από τα 100 που δίνει δωρεάν, ενώ για τα ίδια χλμ. σε καλύπτουν οι Mercedes και BMW.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΛΕΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ