Εμπειρία εξυπηρέτησης σε ONE stop shop καλής συντήρησης! Service για μοντέλα της OPEL by Kρητίδης.

Εμπειρία εξυπηρέτησης σε ONE stop shop καλής συντήρησης! Service για μοντέλα της OPEL by Kρητίδης.

Εμπειρία εξυπηρέτησης σε ONE stop shop καλής συντήρησης! OPEL Kρητίδης

1205 Επισκέψεις στο άρθρο

Συνεργείο που ειδικεύεται στα μοντέλα της Opel. Δραστηριοποιείται στον χώρο από τις αρχές της δεκαετίας του 60, ενώ έχει εξουσιοδοτηθεί από την μάρκα ήδη από το μακρινό 1985. Πολυετής εμπειρία, μέγιστη τεχνογνωσία, πλήρεις υπηρεσίες. Για να γνωρίσουμε το συνεργείο Κρητίδης & Σία ΟΕ.

Tο συνεργείο Κρητίδης & Σία ΟΕ εδρεύει στον Νέο Κόσμο από τις αρχές των ΅60s, ενώ από το 1985 αποτελεί εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Opel!
Δημιουργός της εταιρείας; Ο κ. Γιάννης Κρητίδης, ο οποίος αποφάσισε  να μεταφέρει την αγάπη του για την Opel και στο επαγγελματικό επίπεδο, διατηρώντας ένα συνεργείο παροχής premium υπηρεσιών αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των μοντέλων της best seller μάρκας.

Βασικοί πυλώνες της φιλοσοφίας της επιχείρησης του κ. Κρητίδη είναι ο απόλυτος επαγγελματισμός, ο σεβασμός στον πελάτη και η συνέπεια απέναντί σε αυτόν και το αυτοκίνητο του.

Το προσωπικό  αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς που διαθέτουν την υψηλότερη τεχνογνωσία (εκπαιδευμένοι πάνω στις συγκεκριμένες ανάγκες και παραμέτρους των μοντέλων της Opel, με πρόσβαση στο 100% της επίσημης τεχνικής βιβλιογραφίας της μάρκας). Εκπαιδευμένοι με στόχο την αμεσότητα εξυπηρέτησης αλλά και την extra υποστηρικτική συμβουλευτική (do and donts της καλής συντήρησης ενός Opel μοντέλου).

Ειδικά, στο σήμερα, που η Opel συνδυάζει την γερμανική λιτότητα και αυστηρότητα με το premium και το high tech, η ανάγκη για μια σύγχρονη και μοντέρνα προσέγγιση στην συντήρηση είναι πιο ενδεικτική από πότε.

Αν είστε κάτοχος Opel και χρειάζεστε υπηρεσίες συντήρησης ή αποκατάστασης, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού και να επισκεφθείτε την Opel Κρητίδης ώστε να βιώσετε αυθεντική εμπειρία Τοp Quality Service Opel.

Σημειώστε πως ,επιλέγοντας τη λύση του εξουσιοδοτημένου συνεργείου της Opel, θα έχετε πρόσβαση στην πλήρη γκάμα ανταλλακτικών της  μάρκας, τα οποία ταιριάζουν γάντι στο μοντέλο σας και θα το κάνουν να λειτουργεί στο 100% των δυνατοτήτων του (λες και μόλις πρωτοβγήκε από το γερμανικό εργοστάσιο).

Σημαντικό και το ότι, η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με την άριστη τεχνογνωσία των τεχνικών της Opel Κρητίδης, μα πάντα σε  πολύ ανταγωνιστικές τιμές!
 

Κοινοποίησέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>