Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Όταν είχε βγει η Diablo είχε κάνει εντύπωση με τις επιδόσεις της.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όταν είχε βγει η Diablo είχε κάνει εντύπωση με τις επιδόσεις της.

`Aκρως επετειακή Diablo

2.341 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2017)

Πίσω στο 1993 η Lamborghini είχε βγάλει μια επετειακή έκδοση της Diablo η οποία σε περίπου ένα μήνα θα αλλάξει χέρια για τρίτη φορά.

Η Lamborghini έχει κλείσει αισίως 54 χρόνια ιστορίας. Το 1993 που γιόρταζε τα 30 της χρόνια, προκειμένου να γιορτάσει το ορόσημο αυτό είχε βγάλει μια ειδική έκδοση της Diablo σε μόλις 150 αντίτυπα και η εικονιζόμενη ήταν η πρώτη από αυτά.

Η συγκεκριμένη έκδοση είχε βαφτεί σε μωβ χρώμα για να είναι ευδιάκριτη η μοναδικότητά της.

Η συγκεκριμένη έκδοση είχε βαφτεί σε μωβ χρώμα για να είναι ευδιάκριτη η μοναδικότητά της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η SE30 ήταν εξοπλισμένη με τον ίδιο V12 5.7 λτ. με τις υπόλοιπες (μέχρι το `99 που πήγε στα 6.0 λτ.) αλλά απέδιδε για την περίσταση 523 ίππους αντί για 485.
 
Επίσης είχε το σύστημα τετρακίνησης της έκδοσης VT και συνδυαζόταν με ένα πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Η SE30 ξεχώριζε, ακόμα, από κάποια επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα (συμπεριλαμβανομένου ενός καλύμματος για τον κινητήρα με γρίλιες) και κάποια σήματα τα οποία δήλωναν τη διαφορετικότητα αυτής της έκδοσης.
 Η εικονιζόμενη Diablo ήταν η πρώτη από τα 150 αντίτυπα που παρήχθησαν και ήταν βαμμένη με αυτό το ιδιαίτερο μωβ χρώμα ώστε να ξεχωρίζει περαιτέρω, ακόμα και όταν θα βρίσκεται ανάμεσα σε άλλες Lamborghini. Ο πρώτος της ιδιοκτήτης ήταν στο Μιλάνο και την είχε παραγγείλει με αρκετά έξτρα. Ο συγκεκριμένος την οδήγησε αρκετά και έπειτα την πούλησε σε κάποιον άλλο ενθουσιώδη Ιταλό μέχρι που και αυτός, πριν δύο χρόνια, την πούλησε σε έναν τρίτο στην Αγγλία.
 
Μέχρι τώρα η επετειακή αυτή Diablo έχει «γράψει» 35.074 χλμ. και μακάρι να γράψει ακόμα περισσότερα στα χέρια του τέταρτου ιδιοκτήτη της ο οποίος θα προκύψει μετά από δημοπρασία στη Villa Erba στην Ιταλία σε περίπου ένα μήνα από σήμερα. Όσο για τους υπόλοιπους από εμάς, ας απολαύσουμε μέσα από τις φωτογραφίες την όψη ενός αυτοκινήτου σαν αυτού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
5 PRAGMATA LINGLONG