Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Audi λέει ότι θα συνεχίσει να αξιολογεί τις εκθέσεις αυτοκινήτων για κάθε περίπτωση χωριστά.

«`Aκυρο» της Audi στη Νέα Υόρκη

1.784 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2020)

Μεγαλοπρεπές άκυρο έριξε στη Νέα Υόρκη η Audi, καθώς η γερμανική εταιρεία πήρε την απόφαση να μη συμμετάσχει στη μεγάλη Έκθεση που διοργανώνει κάθε χρόνο η μεγαλούπολη των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε σε δηλώσεις της η υπεύθυνη επικοινωνίας της Audi στις ΗΠΑ, Tara Rush η μάρκα πήρε την απόφαση να μη αγοράσει κάποιο περίπτερο στο μεγάλο αυτοκινητιστικό γεγονός. Μάλιστα μιλώντας σε ευρωπαϊκά μέσα ανέφερε πως: «Είναι σημαντικό να αναθεωρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο φέρνουμε στον κόσμο την εμπειρία Audi και το πώς διαφημίζουμε τα νέα μας προϊόντα και τις καινοτομίες στα μέσα ενημέρωσης και στους πελάτες».
 
Δεν αποκλείεται η απουσία της μάρκας από αντίστοιχα γεγονότα και σε άλλα μέρη του πλανήτη να λάβει σάρκα και οστά, καθώς μέσω αυτής της δήλωσης η Audi ουσιαστικά λέει ότι θα συνεχίσει να αξιολογεί τις εκθέσεις αυτοκινήτων για κάθε περίπτωση χωριστά.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως η απόφαση αυτή της Audi δυσαρέστησε τους αντιπροσώπους της στην περιοχή, με την Ένωση αντιπροσώπων της Νέας Υόρκης δια στόματος του προέδρου της, Mark Schienberg να δηλώνει στα μέσα: «Η Νέα Υόρκη είναι τόσο σημαντική για την Audi, καθώς μιλάμε για τη Νο 1 αγορά της. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η Audi δε θα συμμετάσχει σε ένα τέτοιο γεγονός, που φέρνει εκατομμύρια ανθρώπους δίπλα στα προϊόντα της».  

ford
Autotriti.gr