Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο χαντάκι βρέθηκε μία Buggati Chiron των 1.500 ίππων

Στο χαντάκι βρέθηκε μία Buggati Chiron των 1.500 ίππων

1.500 άλογα στο χαντάκι

4.531 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2016)

Μόλις λίγους μήνες κατάφερε να κρατήσει στο δρόμο την Bugatti Chiron των 1.500 ίππων, ένας οδηγός στην Ευρώπη, καταγράφοντας το πρώτο ατύχημα του νέου μοντέλου.

Η νέα Bugatti Chiron δεν έχει προλάβει να κλείσει χρόνο από την παρουσίαση της τον περασμένο Φεβρουάριο και κυκλοφορεί στους δρόμους μόλις λίγους μήνες τώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Με 1.500 άλογα κάτω από το καπό της όμως, κανείς δεν περίμενε στην πραγματικότητα ότι θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να ακούσουμε την είδηση μιας σύγκρουσης.
 
Έτσι και συνέβη, με το υλικό να είναι και οπτικό, καθώς μία φωτογραφία τρακαρισμένης Bugatti Chiron να ρυμουλκείται κάπου στην Κεντρική Ευρώπη, στη σελίδα του GTboard στο Facebook.
 
Το γερμανικό περιοδικό Bild μάλιστα, επικοινώνησε με τη Bugatti για ένα σχόλιο, με τον εκπρόσωπος της εταιρείας, Manuela Hohne να δίνει και περισσότερες πληροφορίες γύρω από το ατύχημα. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «ο οδηγός ήταν, δυστυχώς, λίγο απρόσεκτος και αυτός ήταν ο λόγος που το αυτοκίνητο προσγειώθηκε στην τάφρο του δρόμου. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε».
 
Εντάξει, 1.500 άλογα είναι αυτά, δεν συγκρατούνται και εύκολα. Συμφωνείτε;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
PEUGEOT