ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τον Οκτώβρη από 31.000 ευρώ το Q3
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τον Οκτώβρη από 31.000 ευρώ το Q3

(15/6/2011)

Το Audi Q3 είναι το πρώτο μικρομεσαίο premium SUV της Audi. Στη χώρα μας θα πωλείται από τον Οκτώβρη, οι παραγγελίες όμως έχουν ξεκινήσει. Τιμή εκκίνησης θα είναι τα 31.000 ευρώ. Η εμφάνισή του ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα της Audi, ενώ πλούσιος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.

Το πρώτο μικρομεσαίο premium SUV της Audi παρουσιάζεται στο αθηναϊκό κοινό, στον πολυχώρο The Hub, σήμερα 15 και αύριο 16 Ιουνίου. Στη συνέχεια και μέχρι τις 30 Ιουνίου ένα Audi Q3 θα βρίσκεται στις εκθέσεις του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων για επίδειξη σε δυνητικούς πελάτες. Το νέο Audi Q3 θα ξεκινήσει να πωλείται περί τα τέλη Οκτωβρίου, αλλά όσοι «βιάζονται» και θέλουν να το αποκτήσουν πρώτοι δεν έχουν παρά να απευθυνθούν στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi και να το παραγγείλουν από τώρα.

Το νέο Q3 ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα της Audi.

Το νέο Q3 ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα της Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Να θυμίσουμε, ότι το μικρότερο SUV της Audi έχει διαστάσεις στα 4.390x1.830x1.600 χιλ. για ΜxΠxΥ, ενώ ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 460 λίτρα.
Από πλευράς κινητήρων το Q3 θα διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες TFSI, και επίσης δύο πετρελαιοκινητήρες TDI, εκ των οποίων όλοι θα είναι υπερτροφοδοτούμενοι με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, σύστημα start&stop, και σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Ο γνωστός 2.0 TFSI θα διατίθεται με 170 ή 211 ίππους, ενώ ο επίσης 2λιτρος κινητήρας πετρελαίου (2.0 TDI) θα διατίθεται σε μια έκδοση των 177 ίππων, αλλά και σε ακόμη μια έκδοση 140 ίππων με την κίνηση εμπρός. Παράλληλα, οι κινητήρες θα συνδυάζονται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic, το οποίο απεμπλέκει τον συμπλέκτη και επιτρέπει στο Q3 να κυλήσει ελεύθερα, όταν το αυτοκίνητο «ρολάρει» στην ευθεία. Στην ελληνική αγορά θα πωλούνται αρχικά οι 2λιτρες, 4κίνητες εκδόσεις βενζίνης.

&&&&Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το νέο Audi Q3 άρχισε ήδη να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Seat στο Martorell. Η κατασκευή του δημιουργεί 1.500 θέσεις εργασίας στην Seat, εκ των οποίων οι 700 δημιουργήθηκαν πρόσφατα. Ο όμιλος VW έχει επενδύσει μέσω της Seat και της Audi περίπου 330 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και της υποδομής που απαιτείται για την παραγωγή του Q3.
Autotriti.gr
NISSAN