ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Dan Buzdugan του PS-Garage έφτιαξε τη δική του εκδοχή για την αναμενόμενη Mercedes SLS AMG Black Series.

O Dan Buzdugan του PS-Garage έφτιαξε τη δική του εκδοχή για την αναμενόμενη Mercedes SLS AMG Black Series.

Πρόγευση της SLS AMG Black Series

(23/9/2011)

Δείτε πώς μπορεί να μοιάζει η έκδοση Black Series της SLS AMG, πριν μας αποκαλύψει τη μορφή της η ίδια η Mercedes, όπως την εμπνεύστηκε ο Dan Buzdugan του PS-Garage.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Tobias Moers, ο υπεύθυνος εξέλιξης των μοντέλων της AMG, σε δηλώσεις του σε αμερικανικό έντυπο ανέφερε ότι η φίρμα ετοιμάζει την έκδοση Black Series για την SLS AMG. Το μοντέλο θα έχει πολλά κοινά με την αγωνιστική SLS AMG GT3, όπως οι βελτιώσεις σε: αεροδυναμική, στήσιμο, φρένα, εκτεταμένη χρήση ελαφριών υλικών, και σαφώς αυξημένη ιπποδύναμη. Η τελευταία μάλιστα φημολογείται ότι θα ξεπερνά τους 600 ίππους, με τη ροπή αντίστοιχα να υπερβαίνει τα 677 Nm.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τώρα, ο Dan Buzdugan του PS-Garage έφτιαξε την εικόνα που σας παρουσιάζουμε για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η Mercedes SLS AMG Black Series. Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, η κορυφαία SLS AMG διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, μέρη από ανθρακονήματα και προσθήκη εισαγωγών αέρα στο καπό. Επιπλέον, τα διευρυμένα μετατρόχια φέρουν μεγαλύτερους τροχούς με μαύρο φινίρισμα, ενώ στο ίδιο χρώμα είναι βαμμένοι και οι καθρέφτες.
Η πιστότητα του σχεδίου, βέβαια, μένει να αποδειχθεί...
HUYNDAI
POSO KALO TO ID BUZZ CARGO