Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η συνεργασία του ομίλου της Nissan με τη Mitsubishi, θα έχει ως πρώτη εφαρμογή το λανσάρισμα του Infiniti M με τα σήματα της Mitsubishi.

Η συνεργασία του ομίλου της Nissan με τη Mitsubishi, θα έχει ως πρώτη εφαρμογή το λανσάρισμα του Infiniti M με τα σήματα της Mitsubishi.

Infiniti M με σήματα Mitsubishi

(26/9/2011)

Οι δύο εταιρείες τελευταία συνεργάζονται στενά και σύντομα η Mitsubishi θα λανσάρει τη δική της εκδοχή του Infiniti M, ενώ έπεται μια σειρά ακόμα μοντέλων που θα προέλθουν από τη σύμπραξη.

Μπορεί η Mitsubishi να έχει αρκετά μοντέλα, όμως η γκάμα της στερείται από ένα μεγάλο όχημα το οποίο θα λειτουργήσει ως ναυαρχίδα. Αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα, καθώς η συμφωνία που υπέγραψε το Δεκέμβριο του 2010 με το γκρουπ της Nissan, ετοιμάζεται να αποφέρει καρπούς. Αρχή θα γίνει με τη «μεταμφίεση» του Infiniti M από το προσεχές καλοκαίρι. Σύμφωνα με τη Mitsubishi, το αυτοκίνητο προορίζεται μόνο για την ιαπωνική αγορά και δεν υπάρχουν σχέδια για εξαγωγή του, ενώ ακόμα δεν μας έχει αποκαλύψει το όνομά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η συνεργασία, όμως, των δύο εταιρειών δε σταματάει εδώ, καθώς η Mitsubishi συμφώνησε ήδη να πουλάει το van της Nissan, το NV200, ενώ θα προμηθεύει τη Nissan με το ηλεκτρικό van Minicab I-MiEV. Οι δύο ιαπωνικές εταιρείες έχουν συνάψει μια σύμπραξη για την από κοινού εξέλιξη μικρών μοντέλων για την εγχώρια αγορά.
Mercedes
Autotriti.gr