Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ισχυρότερη, ελαφρύτερη και με αλλαγές στην ανάρτηση θα εμφανίζεται από το 2012 η Ferrari California.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ισχυρότερη, ελαφρύτερη και με αλλαγές στην ανάρτηση θα εμφανίζεται από το 2012 η Ferrari California.

Αναβάθμιση για τη Ferrari California

(31/10/2011)

Η Ferrari California, 4 χρόνια μετά το λανσάρισμά της, θα λάβει του χρόνου μια ανανέωση, η οποία θα αφορά στην αναβάθμιση της απόδοσή της, αλλά και σε επιμέρους τεχνικές τροποποιήσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιεύσεις, η California θα λάβει μια σημαντική ανανέωση για το 2012, με την παραγωγή της να ξεκινάει τον προσεχή Ιανουάριο. Οι αλλαγές δε θα είναι εμφανείς στο «περιτύλιγμα» του αυτοκινήτου, πέραν της προαιρετικής ασημί γρίλιας της μάσκας, αλλά κάτω από αυτό, τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά.

To V8 μοτέρ θα κερδίσει 30 ίππους ισχύος και 21 Nm ροπής.

To V8 μοτέρ θα κερδίσει 30 ίππους ισχύος και 21 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Καταρχάς, το V8 μοτέρ των 4,3 λτ., θα λάβει νέα εσωτερικά μέρα, βελτιωμένη πολλαπλή της εξάτμισης και νέα χαρτογράφηση του εγκεφάλου του, αλλαγές που θα ανεβάσουν την ισχύ του από τους 460 στους 490 ίππους και τη ροπή του από τα 485 στα 506 Nm. Επιπλέον, η χρήση ελαφρύτερων υλικών στα σασί, θα μειώσουν το βάρος κατά 30 κιλά. Όλα αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα, η California να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δλ., αντί για 4,0 δλ.
Ακόμα, το προαιρετικό πακέτο «Handling Speciale», θα διαθέτει μια βελτιωμένη εκδοχή του συστήματος ελέγχου της ανάρτησης SCM, του οποίου ο χρόνος αντίδρασης θα είναι γρηγορότερος κατά 50% (5 ms). Τα αμορτισέρ, μέσα σε 8 ms, θα μπορούν να αλλάζουν από την πιο μαλακή στην πιο σκληρή ρύθμιση.
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
EURONCAP MAXUS