Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στο Τόκιο θα βρεθεί η εξέλιξη του PX-MiEV, το plug-in υβριδικό crossover Concept PX-MiEV II.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Τόκιο θα βρεθεί η εξέλιξη του PX-MiEV, το plug-in υβριδικό crossover Concept PX-MiEV II.

Δύο πρεμιέρες από τη Mitsubishi

(10/11/2011)

Στην έκθεση του Τόκιο, η Mitsubishi θα κάνει περαιτέρω αισθητή την παρουσία της με δύο νέα μοντέλα. Το plug-in υβριδικό πρωτότυπο crossover PX-MiEV II και ένα νέο compact μοντέλο, το Mirage.

Το stand της Mitsubishi στην επερχόμενη (42η) διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο, αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών. Βλέπετε, εκτός των μοντέλων που ήδη ξέρουμε, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε δύο ακόμα παρουσίες που θα συζητηθούν. Λόγος γίνεται για τα Concept PX-MiEV II και το νέο παγκόσμιο compact αυτοκίνητο της φίρμας, το Mirage.

Το PX-MiEV II φέρει ένα 2λιτρο μοτέρ βενζίνης και 2 ηλεκτρικά, επιτυγχάνοντας αυτονομία άνω των 800 χλμ. και κατανάλωση 1,66 λτ./100 χλμ.

Το PX-MiEV II φέρει ένα 2λιτρο μοτέρ βενζίνης και 2 ηλεκτρικά, επιτυγχάνοντας αυτονομία άνω των 800 χλμ. και κατανάλωση 1,66 λτ./100 χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Concept PX-MiEV II
Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το Concept PX-MiEV II αποτελεί την εξέλιξη του πρώτου PX-MiEV που παρουσιάστηκε πάλι στο Τόκιο, δύο χρόνια πριν. Με μία πρώτη ματιά, το νέο πόνημα των Ιαπώνων μοιάζει σχεδόν απαράλλαχτο από το προ διετίας concept. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική θεώρηση μας αποκαλύπτει μερικές διαφορές, όπως στους προφυλακτήρες, στα φωτιστικά σώματα, στην πίσω πόρτα και στους τροχούς. Οι αλλαγές αυτές, αν και μικρής έκτασης, μάλλον μας αποκαλύπτουν μία πρόθεση για παραγωγή του μοντέλου.
Η λογική της υβριδικής τεχνολογίας του plug-in crossover πρωτότυπου της Mitsubishi παρέμεινε η ίδια, αλλά άλλαξαν τα «συστατικά» της. Αυτή τη φορά, αντί για το μοτέρ των 1,6 λτ., χρησιμοποιήθηκε το 4κύλινδρο 2λιτρο MIVEC μηχανικό σύνολο, το οποίο αποδίδει 95 ίππους. Ο κινητήρας βενζίνης συνεργάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ ισχύος 80 ίππων, τα οποία είναι τοποθετημένα το ένα μπροστά και το άλλο πίσω. Αυτά επιτρέπουν στο πρωτότυπο crossover να κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό για 50 χλμ. Η συνολική αυτονομία του PX-MiEV II υπερβαίνει τα 800 χλμ., κάτι που μεταφράζεται σε μία μέση κατανάλωση 1,66 λτ./100 χλμ.

Mirage
H Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του Mirage, το οποίο είναι έτοιμο για παραγωγή. Αποτελεί την εξέλιξη του πρωτότυπου οχήματος E-Compact Concept Global Small, που είδαμε νωρίτερα φέτος στην έκθεση της Γενεύης. Το μοντέλο που θα κάνει ντεμπούτο στο Τόκιο, μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο. Πρόκειται για ένα προσιτό entry-level 5θυρο όχημα, το οποίο προορίζεται για τις αναπτυσσόμενες αγορές. Είναι εξοπλισμένο με ένα 3κύλινδρο 1.000άρι μοτέρ τεχνολογίας MIVEC, το οποίο διαθέτει σύστημα Auto Stop & Go, ενώ συνεργάζεται με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT). Στόχος είναι να επιτευχθεί μία κατανάλωση της τάξης των 3,33 λτ./100χλμ. Το νέο Mirage θα ξεκινήσει να παράγεται και να πωλείται στην Ταϊλανδή από το Μάρτιο του 2012.
Mercedes
Autotriti.gr