ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Petrov περιμένει με ανυπομονησία το πόρισμα της Lotus-Renault GP για το αν τελικά μείνει και το 2012.

O Petrov περιμένει με ανυπομονησία το πόρισμα της Lotus-Renault GP για το αν τελικά μείνει και το 2012.

Petrov: «Θέλω να μείνω»

(5/12/2011)

Ο Vitaly Petrov φαίνεται να περιμένει με ανυπομονησία την απόφαση της Lotus-Renault GP για το αν τελικά ο Ρώσος οδηγός παραμείνει στην ομάδα και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Vitaly Petrov περιμένει την απόφαση που θα πάρει η ομάδα του για το αν τελικά προχωρήσουν σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου του ή «σπάσουν» τη συμφωνία τους που αναφέρει πως έχει ακόμα ένα χρόνο μαζί με τη βρετανική ομάδα. Η επίθεση όμως που δέχτηκε ηLotus-Renault από τον Ρώσο οδηγό, έθεσε τη θέση του σε αμφισβήτηση και γιΆαυτό και περιμένει από τα στελέχη της ομάδας του να δεχτούν να συνεχίσει και για το 2012.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο Petrov ανέφερε πως η ομάδα του έχει αλλάξει ως προς την υποδομή της και στο τεχνικό τομέα, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς της να πετύχουν εξαιρετικές εμφανίσεις. Επίσης, πιστεύει ότι δεν έκανε τα λάθη που έκανε τις άλλες χρονιές, κάτι που σημαίνει ότι βελτιώθηκε, αλλά έχει ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Όσον αφορά στον Kimi Raikkonen, ο Ρώσος τόνισε ότι θα ήταν πολύ μεγάλη χάρα γιαυτόν να συνεργαστεί μαζί του, καθώς και να μάθει περισσότερα από αυτόν.
Hyundai
Autotriti.gr