ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Robert Kubica φαίνεται να έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα της Ferrari, ενώ η LRGP ζητά να την ενημερώσει.

Ο Robert Kubica φαίνεται να έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα της Ferrari, ενώ η LRGP ζητά να την ενημερώσει.

Η Renault δεν «χαρίζει» στον Kubica

(13/12/2011)

Η συνεργασία του Robert Kubica με της Lotus-Renault φαίνεται ότι δε θα προχωρήσει και για την επόμενη χρονιά, αφού ο Πολωνός φημολογείται ότι είναι στραμμένος σε άλλη ομάδα.

Μπορεί να είχε τραυματιστεί ο Robert Kubica και να καθυστέρησε η αποθεραπεία του, αλλά αυτός δεν είναι ο λόγος που η Lotus-Renault δεν θέλει να βρίσκεται στο αγωνιστικό σχήμα του 2012 στην βρετανική ομάδα. Πιο σημαντικός είναι ο λόγος περι συμφωνητικού που υφίσταται σχετικά με τη συνεργασία του Πολωνού με την ομάδα της Ferrari. Ο Eric Boullier, διευθυντής της LRGP, είπε ότι δεν θα μπούνε στη διαδικασία προετοιμασίας από τη στιγμή που ο Robert έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με άλλη ομάδα για το 2013.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Όσον αφορά στο συμφωνητικό με την κόκκινη ομάδα, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο επίσημα ακόμα, ωστόσο η LRGP θέλει ο Πολωνός οδηγός να ανοίξει τα χαρτιά του και να ενημερώσει την ομάδα με τα μελλοντικά του σχέδια. Ο Boullier ζητά να κάτσουν όλοι γύρω από ένα τραπέζι και να συζητήσουν το θέμα ανοιχτά, αλλά ο Γάλλος θέλει τα συμβόλαια που ήδη έχουν υπογραφεί να τα τιμήσουν και να μην τα «σπάσουν».
Hyundai
LEASING CONNECT VS DOBLO