Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To πρόγραμμα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στοχεύει στη μείωση ατυχημάτων, στη διευκόλυνση συμπολιτών μας και στην ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To πρόγραμμα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στοχεύει στη μείωση ατυχημάτων, στη διευκόλυνση συμπολιτών μας και στην ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων.

3 νέα μέλη στη «Συμμαχία»

(31/1/2012)

Στα μέλη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» (με πρωτοβουλία auto Τρίτη και συνέργεια Ι.Ο.ΑΣ και ΙΔΕΕΑ) προστέθηκαν οι εταιρείες FIAT - Eσκιάδης Α.Ε., SUZUKI Παπαβραμίδης Α.Ε. και TOYOTA - ¶γγελος.

Τρία ακόμα πολύ σημαντικά νέα μέλη προστέθηκαν στη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» του auto Τρίτη. Πρόκειται για τις εταιρείες FIAT - Eσκιάδης Α.Ε., SUZUKI Παπαβραμίδης Α.Ε. και TOYOTA - ¶γγελος. Καλωσορίζουμε τις εν λόγω εταιρείες στη νέα αυτή πρωτοβουλία για δράση και συσπείρωση των οργανισμών και των επιχειρήσεων που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν να «ελαφρύνει το φορτίο» των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πατρίδας μας (περίπου 3.000.000 άνεργοι, συνταξιούχοι, πολύτεκνοι και φοιτητές). &&&& Στο πλαίσιο της «Συμμαχίας», το auto Τρίτη σε συνεργασία με εκατοντάδες επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα , και υποστηρικτές το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου ,σύντομα θα παρέχουν την δυνατότητα σε χιλιάδες συμπολίτες μας, που μέχρι στιγμής ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν, να συντηρήσουν το αυτοκίνητο ή την μοτοσικλέτα τους με έκπτωση που θα φθάνει μέχρι και το 50%, για 100% οδική ασφάλεια! Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για το δίκτυο και τις παροχές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από τα περιοδικά auto Τρίτη και moto Τρίτη, καθώς και από τα sites www.autotriti.gr, www.mototriti.gr, www.ideea.gr, www.ioas.gr. Στόχοι της συγκεκριμένης δράσης ,η στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων , η προαγωγή της οδικής ασφάλειας και η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν. Για να δηλώσετε συμμετοχή στη πρωτοβουλία του auto Τρίτη, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και κοινωνικής ευθύνης (για την οποία ,ακόμη, υπάρχει «ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής» για τις εταιρείες που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε καλύτερες τιμές ΕΙΔΙΚΑ για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες) ...κάντε κλικ εδώ ή καλέστε στο 210 6262002 την κυρία Ιωάννα Μπούση. Δείτε περισσότερα για τη Συμμαχία εδώ

Aναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για δράση και συσπείρωση προκειμένου να ελαφρυνθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Aναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για δράση και συσπείρωση προκειμένου να ελαφρυνθούν οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
VW