Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο μοντέλο βασίζεται πάνω στο Model S Sedan και θα χρησιμοποιεί τις ίδιες μπαταρίες (40, 60 και 80 kWh).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο μοντέλο βασίζεται πάνω στο Model S Sedan και θα χρησιμοποιεί τις ίδιες μπαταρίες (40, 60 και 80 kWh).

Αποκαλύφθηκε το 3ο μοντέλο της Tesla Motors

(13/2/2012)

Πρόσφατα, η Tesla Motors παρουσίασε στην Καλιφόρνια το τρίτο μοντέλο της γκάμας της, το οποίο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις το 2013 και αφορά ένα εντυπωσιακό Crossover.

Ο Elon Musk (διευθύνων σύμβουλος Tesla Motors), αποκάλυψε μπροστά σε ένα πλήθος 1.000 ατόμων, στο στούντιο σχεδιασμού της Tesla Motors, το τρίτο τους μοντέλο με την ονομασία Model X το οποίο αποτελεί ένα πρωτότυπο μοντέλο Crossover προ-παραγωγής και θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του το 2013.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι το άνοιγμα των πίσω θυρών, αφού γίνεται με πόρτες τύπου gullwing

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι το άνοιγμα των πίσω θυρών, αφού γίνεται με πόρτες τύπου gullwing

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Το νέο μοντέλο βασίζεται πάνω στο Model S Sedan και θα χρησιμοποιεί τις ίδιες μπαταρίες (40, 60 και 80 kWh). Λόγω όμως του αυξημένου βάρους του Model X Crossover (σε σχέση με το sedan), η αυτονομία του θα επιβαρυνθεί κατά 10%, κάτι που σημαίνει ότι για τις 40kWh θα φτάνει 233 χιλιόμετρα, ενώ για τις 80 kWh θα αγγίζει τα 435 χλμ. σύμφωνα –πάντα- με τα λεγόμενα της εταιρείας.

Όσον αφορά στη σχεδιαστική του άποψη, έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από το Model S, όπως είναι η κεκλιμένη γραμμή της οροφής, το οποίο προσφέρει στο Crossover ένα πιο Coupe στιλ. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι το άνοιγμα των πίσω θυρών, αφού γίνεται με πόρτες τύπου gullwing, κάτι που βοηθάει πολύ στην είσοδο των πίσω επιβατών.

Στο άνετο εσωτερικό του πρωτότυπου Crossover έχουμε μια τρίτη σειρά καθισμάτων επιτρέποντας σε εφτά ενήλικους να ταξιδέψουν, έχοντας όλοι φυσικά τη θέση τους, αλλά και τις βαλίτσες τους. Επίσης, μιας και το νέο μοντέλο δεν έχει κινητήρα εκμεταλλεύτηκαν και τον εμπρός χώρο, ως χώρο αποσκευών.

Τέλος, ο Elon Musk αποκάλυψε ακόμα ότι η Tesla Motors σχεδιάζει ήδη το τέταρτο μοντέλο τους, το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στα 2 επόμενα χρόνια.
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY