Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Mitsubishi ASX 1,6 2WD - Σε ρυθμούς «ρονταρίσματος» βρίσκεται το νέο μέλος στον στόλο αυτοκινήτων δοκιμών διαρκείας του auto τρίτη.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mitsubishi ASX 1,6 2WD - Σε ρυθμούς «ρονταρίσματος» βρίσκεται το νέο μέλος στον στόλο αυτοκινήτων δοκιμών διαρκείας του auto τρίτη.

Mitsubishi ASX 1,6 2WD - Σε ρυθμούς «ρονταρίσματος»

(28/2/2012)

Ένα ολοκαίνουριο Mitsubishi ΑSX με μόλις 500 χλμ. στο οδόμετρό του εντάχθηκε πρι στο στόλο των αυτοκινήτων διαρκείας του auto Τρίτη και του γίνεται το απαραίτητο «στρώσιμο».

+¶νεση, ευκολία και φιλικότητα στην οδήγηση, κατανάλωση, σχεδίαση, ποιότητα κύλισης, χώροι

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



-Τεχνητή αίσθηση τιμονιού, αποτελεσματικότητα φρένων, σκληρά πλαστικά

Το Mitsubishi ΑSX είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα crossover της αγοράς και αυτό το διαπιστώνουμε στην καθημερινή συμβίωσή μας με το νέο αυτοκίνητο που μας έχει παραχωρήσει για δοκιμή διαρκείας η κεντρική αντιπροσωπεία. Mε μόλις 500 χλμ. στο οδόμετρο, το νέο μας ASX μυρίζει φρεσκαδούρα και προς το παρόν, το στρώνουμε ευλαβικά. Έχουμε «γράψει» ήδη 1.799 χλμ. πίσω από το τιμόνι του.

Στην καθημερινότητα
Το ΑSX είναι ιδιαίτερα ευκολοδήγητο και ευκίνητο εντός και εκτός πόλης. Ο 1,6 κινητήρας με μεταβλητό χρονισμό ΜΙVEC αποδίδει 117 ίππους και κινεί με ευκολία το αμάξωμα. Ελαστικός και οικονομικός, ο κινητήρας δεν έχει και πολλά να του προσάψεις, εκτός ίσως από τον αυξημένο θόρυβο στις υψηλές στροφές. Το ΑSX ευχαριστεί και με την εικόνα του σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς. Είναι άνετο μέσω τη μαλακής ανάρτησης και ασφαλές ακόμα και στο όριο της πρόσφυσής του. H πρακτικότητά του, η ευελιξία του και οι μεγάλοι του εσωτερικοί χώροι καθιστούν το ASX ιδιαίτερα λειτουργικό. Η απουσία τετρακίνησης, δε μας επέτρεψε να σκαρφαλώσουμε στην κορυφή της χιονισμένης Πάρνηθας χωρίς αλυσίδες, αλλά ακόμα και έτσι φτάσαμε κοντά στα χιόνια.

Εσωτερικό
Το ευχάριστο προφίλ του ASX συνεχίζεται και στο εσωτερικό του. Στο θάλαμο των επιβατών, τα πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ποιοτικά και δείχνουν ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου. Ικανοποιούν απόλυτα με τη στιβαρή τους συναρμογή και το προσεγμένο φινίρισμα. Το αυτοκίνητο παραλήφθηκε εντελώς καινούργιο και φυσικά είναι στιβαρότατο. Από τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου δε λείπει τίποτα, τόσο σε ό,τι αφορά στην άνεση, όσο και στην ασφάλεια. Το μοντέλο που μας παραχωρήθηκε δε διαθέτει την μεγάλη πανοραμική γυάλινη οροφή.

Στο πέρασμα του χρόνου
Η ανάρτηση είναι απορροφητική και προσφέρει υψηλή άνεση.
Ακόμα μυρίζουν τα «κεριά» στο καινούργιο μας ASX.
Τα εντελώς ασφάλτινα ελαστικά και η απουσία τετρακίνησης φέρνουν δυσκολίες στην πολλή λάσπη και το χιόνι.
Mercedes
Autotriti.gr