ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πιο δυναμική εμφάνιση με νέο εμπρός προφυλακτήρα και πολλά χρωμιωμένα στοιχεία.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πιο δυναμική εμφάνιση με νέο εμπρός προφυλακτήρα και πολλά χρωμιωμένα στοιχεία.

Επίσημα η Mercedes SL65 AMG

(21/3/2012)

Η Mercedes αποκάλυψε την SL65 AMG, η οποία αποτελεί και την ισχυρότερη έκδοση της γκάμας με V12 κινητήρα και με απόδοση να αγγίζει τους 630 ίππους.

Μετά από την παρουσίαση του μικρότερου «αδερφού», SL63 AMG, η Mercedes έκανε ένα βήμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας την ισχυρότερη έκδοση της γκάμας, την SL65 AMG, η οποία θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο μήνα στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.

Οι εκρηκτικές της επιδόσεις οφείλονται στον V12 AMG 6 λίτρων διπλοτούρμπινο κινητήρα που αποδίδει 630 ίππους.

Οι εκρηκτικές της επιδόσεις οφείλονται στον V12 AMG 6 λίτρων διπλοτούρμπινο κινητήρα που αποδίδει 630 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Οι εκρηκτικές της επιδόσεις οφείλονται στον V12 AMG 6 λίτρων διπλοτούρμπινο κινητήρα που αποδίδει 630 ίππους και την ροπή να φτάνει τα 1000 Nm. Το εν λόγο μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με ένα νέο 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο AMG Speed shift Plus, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα από 4 διαφορετικά προγράμματα: Efficiency, Sport, Sport+ και Manual. Η διαδικασία της επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 4 δευτερόλεπτα, ωστόσο η απόλαυση ορθώς σταματάει στα 250 χλμ./ώρα, αφού περιορίζεται ως συνήθως ηλεκτρονικά η τελική του ταχύτητα. Όσον αφορά στην κατανάλωση, σύμφωνα με το εργοστάσιο φτάνει τα 11,6 λτ./100χλμ. (17% λιγότερο από το απερχόμενο μοντέλο).

Το βάρος της SL65 AMG φτάνει τα 1.950 κιλά και πατάει πάνω σε ειδικές αναρτήσεις της AMG, οι οποίες σε συνδυασμό με το σύστημα διεύθυνσης, αυτορυθμίζονται ανάλογα με την ταχύτητα κύλισης του αυτοκινήτου.

Από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει να πωλείται στην αγορά της Γερμανίας με το αντίτιμο να φτάνει σχεδόν τα 236.334 ευρώ.
Hyundai
Skoda