Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Inisight μας έχει λύσει τα χέρια σε ότι αφορά στις αστικές μετακινήσεις.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Inisight μας έχει λύσει τα χέρια σε ότι αφορά στις αστικές μετακινήσεις.

Δοκιμή διαρκείας: Honda Insight

(2/5/2012)

Όσα πιο πολλά χιλιόμετρα το «φορτώνουμε», τόσο πιο πολύ φροντίζει το Honda Insight να μας θυμίζει με τον τρόπο του, πως είναι ένα πραγματικά φιλικό για το περιβάλλον και την… τσέπη μας, σύγχρονο αυτοκίνητο.

Το ηλεκτρονικό οδόμετρο του Honda Insight γράφει πλέον 56.515 χλμ. και όπως αναμενόταν δεν έχει καταγραφεί κανένα απολύτως απρόβλεπτο συμβάν μηχανικής ή κάποιας άλλης βλάβης. Έχοντας κάνει όλα τα προβλεπόμενα προγράμματα συντήρησης, το υβριδικό αυτοκίνητο του στόλου αυτοκινήτων μακράς διάρκειας δουλεύει «ρολόι» αποτελώντας ένα ακόμη κεφάλαιο στο βιβλίο με τίτλο «Αξιοπιστία Honda». Μετά την αντικατάσταση των ελαστικών τα επίπεδα πρόσφυσης έχουν αποκατασταθεί και πλέον σειρά έχουν τα αμορτισέρ, αφού έχουν υποστεί τη φυσιολογική χιλιομετρική φθορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στην καθημερινότητα
Το Inisight μας έχει λύσει τα χέρια σε ότι αφορά στις αστικές μετακινήσεις. Κυκλοφορεί ελεύθερα στο δακτύλιο και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια καταναλώνει 5,5 έως 5,8 λτ./100 χλμ. Χωρίς αμφιβολία με τις τιμές της αμόλυβδης να έχουν πάρει την ανηφόρα αυτό είναι ένα σοβαρό πλεονέκτημα. Οι εσωτερικοί του χώροι επαρκούν για τις ανάγκες 5 επιβατών, ενώ η άνεση που προσφέρει η ανάρτηση είναι πλέον ικανοποιητική. Επίσης, στο Insight έχουμε εκτιμήσει και την οδική του συμπεριφορά που είναι ασφαλής και προβλέψιμη. Το σύστημα υβριδικής τεχνολογίας IMA αποδεικνύεται ικανό ακόμα και για σβέλτες μετακινήσεις.
Εσωτερικό
Το φουτουριστικό μοτίβο του εσωτερικού, μας φτιάχνει τη διάθεση, ειδικά σε συνθήκες αυξημένης κίνησης. Ευχάριστο είναι και το «παιχνίδι» με τη γραφική αναπαράσταση ανταμοιβής και οδηγώντας προσεκτικά για να μην επιβαρύνουμε την κατανάλωση, έχουμε καταφέρει να γεμίσουμε με φύλλα όλα τα σχετικά φυτά στο καντράν του πίνακα οργάνων.Παρά τα 56.515 χλμ, δεν παρατηρούνται σοβαροί τριγμοί και η συναρμογή των πλαστικών μερών είναι ακόμη απόλυτα συμπαγής. Αν και ευαίσθητες χρωματικά, οι ανοιχτόχρωμες επενδύσεις δεν εμφανίζουν σημαντικά σημάδια φθοράς ή ακαθαρσίας (αυτό οφείλεται και σε εμάς φυσικά) παραμένοντας στην πολύ καλή αρχική κατάσταση. Ο βιολογικός καθαρισμός, που κάναμε σχετικά πρόσφατα, έχει εξαφανίσει κάθε μυρωδιά από τσιγάρο και το Insight μας είναι φρέσκο σαν καινούργιο.
Στο πέρασμα του χρόνου
Τα αμορτισέρ έχουν χάσει μέρος της αποτελεσματικότητά τους στη φυσιολογική φθορά από τη χρήση του αυτοκινήτου.
Η χαμηλή κατανάλωση αποτελεί βάλσαμο σε μια εποχή που οι τιμές της βενζίνης έχουν βγάλει φτερά.
Ο βιολογικός καθαρισμός έχει φέρει τη φρεσκάδα του εσωτερικού σε επίπεδα πρώτης νεότητας.

Κατανάλωση
Λειτουργία Start/stop
¶νεση
Ποιότητα φινιρίσματος


Ορατότητα προς τα πίσω
Ωφέλιμο πλάτος πίσω και αέρας για τα κεφάλια
Εργονομικές ατέλειες
ford
OPEL