Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
WRC Ακρόπολις: Μεγάλη νίκη για τον Loeb

WRC Ακρόπολις: Μεγάλη νίκη για τον Loeb

WRC Ακρόπολις: Μεγάλη νίκη για τον Loeb

(27/5/2012)

Ο Sebastien Loeb με Citroen DS3 WRC είναι ο νικητής του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Γάλλος έγινε ο 4ο οδηγός που κατακτά για 3η φορά τη νίκη στον εθνικό μας αγώνα, μετά τους Miki Biasion, Walter Rohrl και Carlos Sainz.

Αλάνθαστος αποδείχτηκε και στις ειδικές διαδρομές της Κυριακής ο Sebastien Loeb πίσω από το τιμόνι του Citroen DSWRC. Ο Γάλλος κυριάρχησε ήδη από το Σάββατο και μετά και αναδείχτηκε νικητής του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο βασικός του ανταγωνιστής, ο PeterSolberg με Ford Fiesta WRC χτύπησε την Κυριακή το πρωί σε δέντρο καταστρέφοντας τον έναν από τους δύο πίσω τροχούς του αυτοκινήτου του. Στη 2η θέση της γενικής κατάταξης τερμάτησε επίσης με CitroenDSWRC ο Μikko Hirvonen, ενώ 3ος ήταν ο Jari-MattiLatvala με Ford Fiesta WRCMάλιστα, ο Φινλανδός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο σε 10 ειδικές διαδρομές, παρόλο που προέρχεται από τραυματισμό. 

Από την πλευρά του, ο Loeb δήλωσε με την ολοκληρώση του αγώνα: «Το Ράλλυ ήταν μεγάλο και δύσκολο. Είμασταν και τυχεροί την Κυριακή το πρωί αλλά γενικά έπρεπε να παλέψουμε πολύ. Εγώ έπρεπε συνέχεια να διατηρώ συγκεκριμένο ρυθμό και να στέφτομαι συνέχεια τα λάστιχα. Γενικά πάντως όλοι (οHirvonen, ο Solberg και ο Jarri) έκαναν πολύ καλή δουλειά και καλό Ράλλυ. 

Αυτή ήταν ο 71η νίκη στην καριέρα του πολυπρωταθλητή S.Loeb ο οποίος βρίσκεται και στην 1η θέση του συνολικού πίνακα του WRC στους οδηγούς. Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος απομένουν ακόμη 7 αγώνες με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing