Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο David Lyon διορίζεται νέος Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της GM Europe.

Ο David Lyon διορίζεται νέος Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της GM Europe.

Opel: Νέος επικεφαλής σχεδίασης

(19/6/2012)

Με ισχύ από 1η Αυγούστου, 2012, ο David Lyon διορίζεται νέος Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της GM Europe, και αναλαμβάνει ρόλο επικεφαλής σχεδίασης της Opel.

Ο Lyon (43) διαδέχεται τον

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mark Adams ο οποίος προάγεται σε Εκτελεστικό Διευθυντή, Παγκόσμιας ΣχεδίασηςCadillac & Buick. Ο David Lyon θα έχει έδρα στο Rüsselsheim, ενώ ο MarkAdams θα εγκατασταθεί στο Warren, Michigan. Και οι δύο θα αναφέρονται στον EdWelburn, Αντιπρόεδρο Παγκόσμιας Σχεδίασης της GM.

Η επιτυχημένη, σημερινήσχεδιαστική κατεύθυνση της Opel ξεκίνησε υπό την καθοδήγηση του Adams με τοΕυρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2009, το Opel Insignia, και συνεχίστηκε μεπολλά ακόμα επιτυχημένα προϊόντα όπως τα Meriva, Astra, Ampera, Zafira Tourerκαι πιο πρόσφατα το ΅συναισθηματικόΆ Astra GTC.

Σήμερα, ο Lyon διατελείΕκτελεστικός Διευθυντής, τομέα Interiors/Global Cross Brand Design Β. Αμερικής,& Brand Champion για τις Buick και GMC. Η πλούσια σχεδιαστική εμπειρία τουLyon περιλαμβάνει το εσωτερικό και εξωτερικό αυτοκινήτων παραγωγής καιπρωτοτύπων για τις μάρκες Chevrolet, Buick, Holden, GMC και Cadillac. Τοπορτφόλιό του σε οχήματα παραγωγής και πρωτότυπα περιλαμβάνει μοντέλα όπως ταBuick Enclave (που σηματοδότησε την ανάκαμψη της μάρκας), LaCrosse, Verano καιRiviera concept όπως και το επαναστατικό, ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένηςαυτονομίας Chevrolet Volt, και τα Corvette, Cadillac CTS, Escalade καιSilverado.

Ο Lyon έχει διατελέσει επίσηςΕκτελεστικός Διευθυντής, Σχεδίασης GM Ασίας, όπου από το 2004 μέχρι το 2007ηγήθηκε των ομάδων Κορέας, Κίνας και Αυστραλίας για τη δημιουργία νέων προτύπωνμοντέλων Chevrolet, όπως η μικρή τριάδα Cruze, Sonic και Spark, και η BuickLaCrosse καθώς και προηγμένα πρωτότυπα Chevrolet, Buick και Holden.Προηγουμένως, ήταν Εκτελεστικός Διευθυντής Σχεδίασης, στις ΑρχιτεκτονικέςΑμαξωμάτων με Ξεχωριστά Πλαίσια, σε τρία στούντιο. 

Οι νέες μετακινήσεις θέσεωνεντάσσονται στο πρόγραμμα ανανέωσης της οργανωτικής δομής που θα επιτρέψει στονοργανισμό Σχεδίασης της GM καλύτερη ευθυγράμμιση με τις μάρκες της εταιρίας σεένα παγκόσμιο δίκτυο 10 Κέντρων Σχεδίασης.

Επιπλέον των νέων θέσεων πουαναλαμβάνουν οι Lyon και Adams, η ανακοίνωση περιλαμβάνει αρκετούς ακόμαδιορισμούς και μετακινήσεις:

Ο Ken Parkinson, σήμεραΕκτελεστικός Διευθυντής τομέα Exterior Design/Global Architecture Strategy Β.Αμερικής και Chevrolet ΅Brand ChampionΆ, διορίζεται Εκτελεστικός ΔιευθυντήςΠαγκόσμιας Σχεδίασης Chevrolet και GMC.

Ο Clay Dean, σήμερα Διευθυντής τομέα Προηγμένης Σχεδίασης Β. Αμερικήςκαι Cadillac ΅Brand ChampionΆ διορίζεται στη νέα θέση του Διευθυντή –Παγκόσμιας Προηγμένης Σχεδίασης. Ο Dean θα γίνει υπεύθυνος ενσωμάτωσης καισυντονισμού όλων των δραστηριοτήτων Προηγμένης Σχεδίασης ανά τον κόσμο.

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO