Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι πωλήσεις αυξάνονται για τη Harley Davidson, δεν είναι όμως όλα τα νέα καλά για την εταιρία.

Οι πωλήσεις αυξάνονται για τη Harley Davidson, δεν είναι όμως όλα τα νέα καλά για την εταιρία.

Αύξηση κερδών για τη Harley Davidson

(2/8/2012)

Τόσο οι μοτοσικλέτες, όσο και τα merchandise προϊόντα της Harley Davidson κατέγραψαν σημαντική αύξηση κερδών, το δεύτερο τρίμηνο του 2012.

Με μία σημαντική αύξηση κερδών κατά 30% έκλεισε το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς για τη Harley Davidson. Η εταιρία με έδρα το Μιλγουόκι ανέφερε ότι τα καθαρά της έσοδα ανήλθαν στα 202 εκ. ευρώ, παρόλα αυτά όμως στα γραφεία της επικρατεί προβληματισμός, καθώς το ίδιο διάστημα είδαν τα μερίδιά της σε αρκετές περιοχές να μειώνονται. Αυτό αφορά κυρίως την ευρωπαϊκή αγορά, που πέρα από τον αυξημένο ανταγωνισμό έχουν να αντιμετωπίσουν τις ισοτιμίες ευρώ/ δολαρίου και την κρίση της ευροζώνης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με στόχο να διατηρήσει τις πωλήσεις της, η Harley Davidson έχει αρχίσει πλέον να στρέφεται σε νέες κατηγορίες αγοραστών, όπως οι γυναίκες, εθνικές μειονότητες και οι νεαρής ηλικίας αναβάτες. Αυτό μάλιστα έχει αποδώσει στις ΗΠΑ, όπου σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 4% αυτή τη χρονιά, στη Νότια Αμερική με 10% και στην Ασία, στην περιοχή του ειρηνικού, όπου οι πωλήσεις ανέβηκαν κατά 37,9%! Στον αντίποδα αντιμετωπίζει μείωση των πωλήσεων στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική, κατά 6,4%.

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO