Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To Dacia Duster είναι το μοντέλο που επανατοποθέτησε τη φίρμα στην αγορά.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Dacia Duster είναι το μοντέλο που επανατοποθέτησε τη φίρμα στην αγορά.

Τρεις αξιαγάπητοι… «τσιγκούνηδες»

(26/9/2012)

Σας παρουσιάζουμε τρεις εκπροσώπους διαφορετικών κατηγοριών, που έχουν μετατρέψει την... τσιγκουνιά, σε προτέρημα. Dacia Duster, Hyundai i10, Chevrolet Aveo, τα κάνουν όλα και συμφέρουν.

Το best value for money, είναι αναμφίβολα και περισσότερο από ποτέ, το βασικό ζητούμενο για τον υποψήφιο αγοραστή. Η επιλογή των τριών εκπροσώπων, διαφορετικών κατηγοριών, για όλα τις απαιτήσεις και τα γούστα, δεν είναι τυχαία. To Dacia Duster είναι το μοντέλο που όχι απλώς επανατοποθέτησε τη φίρμα στην αγορά, αλλά δικαιολογεί απόλυτα όλα τα ευμενή σχόλια, που έχουν διατυπωθεί για τη σχέση αξίας-τιμής. Με τα νέα δεδομένα, είναι το πιο προσιτό SUV της αγοράς.
Το Hyundai i10 είναι ένα best seller της κατηγορίας Α, σταθερά δεύτερο μετά το Fiat Panda, διατηρώντας την εξαιρετική κληρονομιά που άφησε ο προκάτοχός του (Atos). Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα πόλης, που διατίθεται με πραγματικά προνομιακές τιμές.
Στη νεότερη γενιά του, το Chevrolet Aveo είναι ένα ολοκληρωμένο, ευρωπαϊκό μικρό. Με ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας σε όλους τους τομείς, πλουσιότερο τεχνολογικό υπόβαθρο και κινητήρες εναρμονισμένους στο πνεύμα της εποχής, αποτελεί μια πραγματικά άρτια και αξιόπιστη πρόταση στην κατηγορία του.
Με ποια κριτήρια επιλέξαμε αυτή την τριάδα:
- Το best seller της Dacia, στη βασική προσθιοκίνητη έκδοσή του, διατίθεται με 12.920! Επιπλέον, στην έκδοση Laureate 1.5 dCi 110 hp 4x4, υπάρχει έκπτωση 750 ευρώ, που σε συνδυασμό με το όφελος της απόσυρσης (για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων) διαμορφώνει την τελική τιμή στα 17.780 ευρώ.
- To Hyundai i10 προσφέρεται με όλες τις εκπτώσεις της τρέχουσας εμπορικής πολιτικής της ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά και με το όφελος της απόσυρσης, στην τιμή των 7.990 ευρώ! Το χρηματοδοτικό της Hyundai, προβλέπει μηδενική προκαταβολή και αποπληρωμή σε διάστημα από 12 έως 84 μήνες, με ετήσιο επιτόκιο 8%.
- Οι τιμές του Aveo ξεκινούν από 11.440 ευρώ και συνδυάζονται με προνομιακά προγράμματα. To άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης από τη Chevellas γίνεται σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και ονομάζεται “50-50” καθώς προϋποθέτει την καταβολή του 50% της αξίας του αυτοκινήτου και την αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε έως και 50 άτοκες δόσεις. Παράλληλα, συνεχίζεται το πρόγραμμα προσφορών για τα 100 χρόνια Chevrolet που προβλέπει σημαντικές εκπτώσεις για όλα τα μοντέλα (Spark, Aveo, Cruze, Orlando, Captiva), πέρα από το όφελος που μπορεί να έχει κανείς από την απόσυρση του παλιού του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Autotriti.gr