Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τύπου cruiser φαίνεται να είναι η πρώτη μοτοσικλέτα της νέας σειράς, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ταξίδια με άνεση, σύμφωνα με τον Ito.

Τύπου cruiser φαίνεται να είναι η πρώτη μοτοσικλέτα της νέας σειράς, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί ταξίδια με άνεση, σύμφωνα με τον Ito.

Νέα σειρά μοτοσικλετών από τη Honda

(26/9/2012)

Μετά τη σειρά «New Mid», η οποία αποτελείται από τα NC700X, NC700S και Integra, όλα δείχνουν ότι η Honda θα παρουσιάσει μία νέα σειρά μεγάλων και προσιτών μοτοσικλετών.

Μπορεί το slide που δημοσιεύουμε να μη δείχνει πολλά από μόνο του. Αυτό που μετρά όμως πραγματικά είναι οι δηλώσεις του προέδρου της ιαπωνικής εταιρίας, Takanobu Ito. Ουσιαστικά ο Ito ανακοίνωσε τη δημιουργία μίας νέας σειράς μοτοσικλετών, μεγάλου κυβισμού, οι οποίες θα βασίζονται πάνω στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα NC700X, NC700S και Integra. Το σχεδιαστικό concept θα είναι νέο, όμως από αυτά που καταλαβαίνουμε η μοτοσικλέτα θα είναι μεγάλου κυβισμού, πολύ εύκολη στο χειρισμό της και η καθημερινή χρήση σαφώς και θα περιλαμβάνεται στο ρεπερτόριό της. Παράλληλα θα φέρει-λογικά-και αυτόματη μετάδοση, και ο κινητήρας της θα δίνει έμφαση στη ροπή και στην πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Σύμφωνα με της δηλώσεις του Ιάπωνα, η σέλα της θα έχει πολύ χαμηλό ύψος και ιδιαίτερη έμφαση θα έχει δοθεί στην ικανότητά της να ελίσσεται χωρίς να θυσιάζει την ευστάθεια. Τέλος έμφαση έχει δοθεί και στην ικανότητά της να ταξιδεύει με άνεση.
«Η παραγωγή του πρώτου μοντέλου αυτής της νέας σειράς θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο εργοστάσιο Kumamoto (Ιαπωνία), έδρα παραγωγής των «παγκόσμιων» μοτοσικλετών της Honda και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από την Βόρειο Αμερική.», υπογράμμισε ο Ito. Αυτή η τελευταία δήλωση, σε συνδυασμό με τις γραμμές του concept στο εικονιζόμενο slide, μας κάνει να πιστεύουμε πως η πρώτη μοτοσικλέτα της νέας αυτής σειράς θα είναι ένα δίκυκλο τύπου cruiser, ίσως στα πρότυπα της DN-01. Όσον αφορά στο μοτέρ δεν αποκλείεται να δούμε μία καινούρια μονάδα που να υιοθετεί τα χαρακτηριστικά και τις τεχνολογίες των NC700X, NC700S και Integra, έχοντας όμως μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Υπομονή μέχρι την Intermot όπου λογικά θα έχουμε και την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LEASING PICK UPS