Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
To 2015 αναμένεται να λανσαριστεί η νέα γενιά του Phaeton.

To 2015 αναμένεται να λανσαριστεί η νέα γενιά του Phaeton.

Στα σκαριά το νέο VW Phaeton

(2/10/2012)

Περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και στην ουσιαστική επιβεβαίωση της παραγωγής του νέου Phaeton, αποκάλυψε στο Παρίσι ο επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Volkswagen.

To 2015 είναι το καταληκτικό έτος για το λανσάρισμα της νέας γενιάς, της ναυαρχίδας της VW, του πολυτελούς saloon Phaeton. Αυτό επιβεβαίωσε μιλώντας σε εκπροσώπους του ειδικού Τύπου, που βρέθηκαν στο Παρίσι, ο Dr. Ulrich Hackenberg, επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Μάλιστα, το υψηλόβαθμο στέλεχος της VW, αποκάλυψε ότι ήδη το σχεδιαστικό και το μηχανικό τμήμα δουλεύουν πάνω στο νέο Phaeton, το οποίο θα διεκδικήσει σημαντικό μερίδιο στην αγορά των ΗΠΑ.
Οι πληροφορίες είναι περιορισμένες, αλλά σύμφωνα με αυτές, η αρχιτεκτονική του αμαξώματος θα βασιστεί στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου, προκειμένου να μειωθεί σημαντικά το βάρος Phaeton, σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, ενώ θα αναβαθμιστεί το τεχνολογικό και εξοπλιστικό του υπόβαθρο, προκειμένου να ανταγωνιστεί ευθέως την Jaguar XJ, όπως ευθαρσώς τονίζουν οι Γερμανοί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
SEAT XENOIASTOI