ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο 1ος γύρος του Circuit της Αμερικής

1.263 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2012)

Ένα νέο βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, το οποίο δείχνει τον πρώτο γύρο που πραγματοποιήθηκε στο Circuit of the Americas με οδηγό τον Jerome dAmbrosio μέσα σε ένα Renault R30.

Ο 1ος γύρος της νέας πίστας της Αμερικής με οδηγό τον Jerome dAmbrosio.

Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε η πίστα της Αμερικής και πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος στο Circuit of the Americas. Οδηγός της Renault R30 που βρέθηκε στην άσφαλτο ήταν ο Jerome dAmbrosio, ο οποίος ήταν πολύ ενθουσιασμένος για τη… χαλαρή οδήγηση μετά την επίσημη παρουσίαση της νέας πίστας.
«Είναι μια πολύ ευχάριστη πίστα από τη μεριά των πιλότων, αλλά και από το μέρος των οπαδών, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν από όλες τις περιοχές θέασης, λόγω του ότι είναι σωστά μελετημένες και τοποθετημένες. Επίσης, η πρώτη στροφή είναι πολύ ιδιαίτερη και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα οι περισσότεροι θα προσπαθούν να καταλάβουν την καλύτερη δυνατή θέση. Όσον αφορά για την πόλη Austin είναι εκπληκτική και ανυπομονώ να επιστρέψω και να αγωνιστώ σε αυτή τη νέα πίστα.» δήλωσε ο πιλότος δοκιμών της Lotus.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
Autotriti.gr