Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μία υπερσύγχρονη, κάθετη μονάδα άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, για αυτοκίνητα Honda, Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo και Volvo.

Μία υπερσύγχρονη, κάθετη μονάδα άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, για αυτοκίνητα Honda, Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo και Volvo.

Νέα κάθετη μονάδα Σαρακάκη στη Θεσσαλονίκη

8.698 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2012)

H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο της αυτοκίνησης, προχώρησε στη δημιουργία μίας νέας υπερσύγχρονης κάθετης μονάδος για αυτοκίνητα Honda, Mitsubishi, Fiat, Alfa Romeo και Volvo.

Αυτή λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στη Θεσσαλονίκη, στο 5ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών (στην περιοχή του Καλοχωρίου). Οι εγκαταστάσεις είναι συνολικής έκτασης  20.000 τετραγωνικών μέτρων, στο χώρο όπου ήδη βρίσκεται το Κέντρο Επαγγελματικών οχημάτων-μηχανημάτων και βιομηχανικών προϊόντων του Ομίλου. 
Η νέα μονάδα των επιβατικών αυτοκινήτων καλύπτει επιφάνεια 6.000 τ.μ. και διαθέτει εκθέσεις νέων αυτοκινήτων, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών με δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένο συνεργείο, βαφείο και ηλεκτρολογείο. Το συνεργείο διαθέτει μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας του αυτοκινήτου. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο στην πρώτη του επαφή με την εταιρία κατά την αγορά του αυτοκινήτου όσο και όταν έρχεται για να πραγματοποιήσει το τακτικό  σέρβις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen