Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με τιμή που ξεκινάει από τις 300.000 ευρώ, εκτός φόρων, η Aventador Roadster αποτελεί ένα από τα ακριβότερα μοντέλα παραγωγής.

Με τιμή που ξεκινάει από τις 300.000 ευρώ, εκτός φόρων, η Aventador Roadster αποτελεί ένα από τα ακριβότερα μοντέλα παραγωγής.

Ποια κρίση; Ξεπουλάει η Aventador...

4.052 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2013)

Λίγους μόλις μήνες από την επίσημη παρουσίασή της Aventador Roadster, η Lamborghini έχει ήδη συγκεντρώσει παραγγελίες που ξεπερνούν την ετήσια παραγωγή της!

Αν νομίζετε ότι η κρίση επηρεάζει τους πάντες, ξανασκεφτείτε το. Μπορεί ο Ευρωπαϊκός Νότος να φλερτάρει με το ΔΝΤ και οι περισσότερες οικονομίες στον πλανήτη να ανασυντάσσονται, η Lamborghini όμως δείχνει να πέτυχε φλέβα χρυσού, με την έλευση της ανοικτής Aventador. 
Το νεότερο μοντέλο την ιταλικής φίρμας αρέσει και αρέσει πολύ. Απόδειξη οι παραγγελίες που καταφθάνουν στο εργοστάσιο, οι οποίες έχουν ήδη καλύψει τη φετινή παραγωγή, καθώς και τη μισή του 2014! Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να... μπείτε στη λίστα, είτε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, είτε να βάλετε πολύ πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να «πηδήξετε» μερικές θέσεις και να τοποθετήσουν την παραγγελία σας νωρίτερα.
Κάτι τέτοιο στην Ελλάδα του 2013 ίσως να ακούγεται προκλητικό, οι έχοντες όμως δεν παύουν να... διαθέτουν. Οι μικρότεροι είναι αυτοί που συρρικνώνονται συνεχώς οι οποίοι, έτσι και αλλιώς, ποτέ δεν θα έβαζαν χέρι σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS