ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μέσα στο 2013 η Renault Trucks αναμένεται να αντικαταστήσει πλήρως την γκάμα ελαφρών, μεσαίων και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων της.

Μέσα στο 2013 η Renault Trucks αναμένεται να αντικαταστήσει πλήρως την γκάμα ελαφρών, μεσαίων και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων της.

Προσεχώς… επανάσταση για τη Renault Trucks

2.347 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2013)

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, μέσα στην άνοιξη του τρέχοντος έτους, η Renault Trucks αναμένεται να παρουσιάσει την εντελώς νέα γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της.

Από την Διεθνή Έκθεση

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (ΙΑΑ), το φθινόπωρο του περασμένου έτους,ο πρόεδρος της Renault Trucks, HeinzJurgen Low, είχεκαταστήσει σαφές πως μέσα στο 2013 (από την άνοιξη και μετά), η γαλλικήεταιρεία κατασκευής ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, αναμένεται ναπαρουσιάσει την εντελώς νέα γκάμα εκπροσώπων της.

Σύμφωνα με τις τότε δηλώσειςτου κ. Low, τα νέα οχήματα της Renault Trucks θα φέρουν «επανάσταση» όχι μόνολόγω της εντελώς νέας σχεδίασης τους όσο και χάρη στις δυνατότητες που θαπροσφέρουν στον ιδιοκτήτη τους.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμήςπληροφορίες, μέσα στον Ιούνιο, η RenaultTrucks θαπαρουσιάσει τις νέες γενιές των εκπροσώπων της τόσο στον κλάδο των διεθνώνμεταφορών, όσο και στις ενδοαστικές διανομές αλλά και τον κατασκευαστικό κλάδο.Μοντέλα όπως τα Magnum, Premium, Kerax, Maxity κ.ά.θα διαφοροποιηθούν πλήρως από τα όσα γνωρίζουμε στην παρούσα φάση και για τονλόγο αυτό, οι δοκιμές εξέλιξης τους βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο

Mercedes
NISSAN