Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ηλεκτρικά Volvo C30 σε εταιρείες Leasing

Ηλεκτρικά Volvo C30 σε εταιρείες Leasing

2.318 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2013)

100 ηλεκτρικά Volvo C30 θα παραδώσει η σουηδική φίρμα σε ευρωπαϊκές εταιρείες Leasing για την εξυπηρέτηση των πελατών, για να μη σκέφτονται τα έξοδα της… βενζίνης.

Στις αρχές του καλοκαιριού, αρκετές ευρωπαϊκές εταιρείες Leasing θα αναβαθμίσουν το στόλο τους με ηλεκτρικά Volvo C30, τα οποία θα παραδοθούν από τη σουηδική φίρμα. Η ηλεκτροκίνηση είναι από τις τελευταίες τεχνολογίες που προστέθηκαν στην αυτοκίνηση, προσφέροντας μηδενικούς ρύπους και φυσικά μηδενικά τέλη. Τα 100 Volvo C30 Electric εφοδιάζονται με τον Siemens ηλεκτροκινητήρα που προσφέρει 89 kW (120 ίππους) και 250 Nm ροπής, ενώ η διαδικασία του 0-70 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 5,9 δλ.
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των συστημάτων ηλεκτροκίνησης της Volvo Group, Lennart Stegland, αν προστεθεί στα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης και η καινοτόμα γρήγορη φόρτιση βελτιώνει το χρόνο, αλλά και τα χιλιόμετρα της καθημερινής χρήσης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Με μόνο 10 λεπτά, θα μπορεί ο οδηγός να ταξιδέψει 20 χιλιόμετρα. Τέλος, η Siemens είναι ο κύριος προμηθευτής των ηλεκτρικών εξαρτημάτων για την «αρθρωτή» πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture) που ετοιμάζει η Volvo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS