Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στα βραχυπρόθεσμα σχέδια της McLaren είναι η παραγωγή του αντικαταστάτη της 650S

Στα βραχυπρόθεσμα σχέδια της McLaren είναι η παραγωγή του αντικαταστάτη της 650S

15 νέες McLaren ως το 2022

1.963 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2016)

Μέσα στην επόμενη εξαετία η McLaren έχει ως στόχο να λανσάρει στην αγορά 15 νέα μοντέλα, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται υβριδικά οχήματα, ειδικά οχήματα πίστας, καθώς και ο αντικαταστάτης της 650S.

Η McLaren θα διπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της, επενδύοντας 1 δις. λίρες στην έρευνα, την εξέλιξη και το λανσάρισμα 15 νέων μοντέλων μέχρι το 2022, αντικαθιστώντας ολοκληρωτικά την γκάμα της βρετανικής φίρμας. Το πρότζεκτ αυτό αποκαλύφθηκε στην έκθεση της Γενεύης και βαφτίστηκε Track22. Όλα τα νέα μοντέλα θα είναι αποκλειστικά κεντρομήχανα και στην ιεραρχία της φίρμας θα διακρίνονται σε Sports, Super και Ultimate Series.
Στα βραχυπρόθεσμα σχέδια είναι η παραγωγή της spider έκδοσης της 570S και του αντικαταστάτη της 650S, με την κωδική ονομασία P14. Η βρετανική φίρμα επίσης σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της 675LT λανσάροντας την ονομασία «LT» για τα μοντέλα πίστας του brand. Το πλάνο επίσης περιλαμβάνει και την κατασκευή ενός αποκλειστικά ηλεκτρικού hypercar που θα ανήκει στην Ultimate Series.
Ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της φίρμας, Jolyon Nash, σε δηλώσεις του σε έντυπο μέσο ανέφερε πως τουλάχιστον από τα μισά μοντέλα της McLaren θα έχουν υβριδική τεχνολογία, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για την P14 η οποία θα συνεχίσει να εφοδιάζεται με τον υπάρχων V8 κινητήρα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
PEUGEOT