Αυτοκίνητο χτύπησε 17χρονη στην Λ. Αθηνών - Για ώρα δεν σταμάτησε κανείς να τη βοηθήσει

 Σχολιάστε 
2.990 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2024)
Αυτοκίνητο χτύπησε 17χρονη στην Λ. Αθηνών - Για ώρα δεν σταμάτησε κανείς να τη βοηθήσει

- Αυτοκίνητο χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα 17χρονη κοπέλα στην Λ. Αθηνών
- Το σώμα της εκτινάχθηκε και προσγειώθηκε πολλά μέτρα μακριά
- Ο ασυνείδητος οδηγός που την παρέσυρε δεν σταμάτησε
- Επίσης, για περίπου 10 λεπτά δεν σταμάτησε κανείς οδηγός να βοηθήσει

Αυτοκίνητο χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα 17χρονη κοπέλα στην Λ. Αθηνών

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην Λεωφόρο Αθηνών τα ξημερώματα της 27ης Ιουνίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία 17χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα. Το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, που το σώμα του νεαρού κοριτσιού εκτινάχθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε αρκετά μέτρα μακριά, μέσα στη μέση του δρόμου.

Ο ασυνείδητος οδηγός που την παρέσυρε δεν σταμάτησε

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε το άτυχο κορίτσι συνέχισε την πορεία του χωρίς δισταγμό και εξαφανίστηκε. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως επί περίπου 10 λεπτά δεν σταματά για βοήθεια κανείς από τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι προσπερνούν το βαριά τραυματισμένο κορίτσι χωρίς να μειώνουν ταχύτητα, σύμφωνα με το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Για περίπου 10 λεπτά δεν σταμάτησε κανείς οδηγός να βοηθήσει

Ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου μόνο, σταματά για λίγο, παρατηρεί την κοπέλα πεσμένη στο δρόμο, κάνει όπισθεν και με έναν ελιγμό προσπερνά το αιμόφυρτο κορίτσι. Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα από τη στιγμή του ατυχήματος, πεζοί έχουν μαζευτεί στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου, ενώ αυτοκίνητα, μηχανές και φορτηγά συνεχίζουν να περνούν κανονικά σαν να μην υπάρχει άνθρωπος χτυπημένος στην άσφαλτο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένας οδηγός αφού αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, σταμάτησε και έβαλε το αυτοκίνητό του στον δρόμο, ώστε να κλείσει την κυκλοφορία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο αναζητείται.

home pro
ALFA ROMEO