Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Νέο Jet 14 Evo ABS από την Sym, Euro5+ προδιαγραφών

13.042 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2024)
Νέο Jet 14 Evo ABS από την Sym, Euro5+ προδιαγραφών
10 Φωτογραφίες »

- Σχεδιασμός με έντονες γωνίες και σπορ εμφάνιση.
- Υδρόψυκτος κινητήρας 125cc απόδοσης 12,6 ίππων.
- Δισκόφρενα με δικάναλο ABS της Continental.
- Με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και τιμή 2.895 ευρώ.

Σχεδιασμός με έντονες γωνίες και σπορ εμφάνιση

Η οικογένεια JET της SYM μεγαλώνει, καθώς έρχεται να προστεθεί το νέο Jet 14 EVO 125 L/C ABS, που πλέον πληροί τις ακόμα αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων, Euro 5+. Ο σχεδιασμός του ακολουθεί τα πρότυπα της οικογενείας JΕΤ, με επιθετικές γωνίες και μια «άγρια» μπροστινή μορφή, η οποία τονίζεται ακόμα περισσότερο από τους μπροστινούς LED προβολείς και την φιμέ ζελατίνα που αποτρέπει ένα μέρος του αέρα μακριά από το σώμα του αναβάτη και ανεβάζει και το αισθητικό επίπεδο του νέου Scooter της SYM.

Υδρόψυκτος κινητήρας 125cc απόδοσης 12,6 ίππων

Στην καρδιά του Jet 14 EVO 125 L/C ABS “χτυπάει” ένας μονοκύλιδρος, υδρόψυκτος κινητήρας 125cc, ο οποίος εφοδιάζεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό από την Continental και η απόδοσή του φτάνει τους 12,6 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και τα 11,5 Νm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Η SYM ανακοινώνει την κατανάλωση στα 2,5 λίτρα ανά 100 χλμ., κάτι που σε συνδυασμό με το ντεπόζιτο των 7,2 λίτρων χαρίζει στο νέο Jet μια αυτονομία της τάξεων των 280 χιλιομέτρων, ενώ και το βάρος του (πλήρες υγρών στα 136 κιλά), το κάνει έυκολα διαχειρίσμο στην κίνηση της πόλης.

Δισκόφρενα με δικάναλο ABS της Continental

Όταν έρθει η ώρα να σταματήσει το Scooter, το ρόλο της επιβράδυνσης αναλαμβάνουν δύο δισκόφρενα 260mm και 220mm εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ το όλο σύστημα πέδησης επιβλέπεται από το δικάναλο ABS που προέρχεται από την Continental. To ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 100mm μπροστά και διπλά αμορτισέρ πίσω, με δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης του ελατηρίου και διαδρομή 78mm. Το χαμηλά τοποθετημένο ρεζερβουάρ (στο «τούνελ» ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη) επιτρέπει την καλύτερη κατανομή του βάρους (άρα και τη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς), ενώ είναι εύκολα προσβάσιμο, με την τάπα να βρίσκεται στην ποδιά.

Με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και τιμή 2.895 ευρώ

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι όσον αφορά την πρακτικότητα των Scooter 125cc στην καθημερινή χρήση είναι η ύπαρξη χώρων αποθήκευσης. O χώρος κάτω από τη σέλα του Jet 14 EVO 125 L/C ABS φτάνει τα 28 λίτρα, κάτι που σημαίνει ότι ο αναβάτης μπορεί να αποθηκεύσει εκεί ένα Full Face κράνος και κάποια μικροαντικείμενα, ενώ ένας βολικά τοποθετημένος γάντζος στην ποδιά – σε συνδυασμό με το επίπεδο πάτωμα – αυξάνει τις δυνατότητες. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και η σχάρα, στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί βαλίτσα. Δύο θύρες USB (Type A και Type C) επιτρέπουν στον αναβάτη τη φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών του, ενώ όλο αυτό το πακέτο διατίθεται στην τιμή των 2.895 ευρώ.

FORD E TRANSIT POSO KALO EINAI
moto