ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
A-Class AMG

A-Class AMG

400+ άλογα για την A-Class

6.723 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε και επίσημα πως η νέα γενιά A-Class AMG, επανέρχεται στο προσκήνιο θέλοντας να «σαρώσει» στη κατηγορία των μικρομεσαίων, αφού η ισχύς της θα ξεπερνά τους 400 ίππους.

Όταν η Mercedes-Benz παρουσίασε για πρώτη φορά την A-Class AMG, προκάλεσε τεράστιο θαυμασμό στο διεθνές αυτοκινητιστικό κοινό, αφού θεωρήθηκε το πιο «καυτό» Ηatch των ημερών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Φιλοξενούσε κάτω από το καπό της έναν Turbo τετρακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 360 αλόγων και αργότερα ακολούθησε μια ισχυρότερη έκδοση που άγγιζε τα 381 άλογα, που της επέτρεπαν να κοιτάξει στα «μάτια» το Audi RS3.
Βέβαια, όσο εντυπωσιακό και αν είναι σαν αυτοκίνητο, υπάρχει περιθώριο εξέλιξης, με τη γερμανική φίρμα να επιβεβαιώνει και επίσημα, πως εργάζεται για τη παραγωγή μιας νέας γενιάς A-Class AMG.
Οι μηχανικοί της Mercedes-AMG αυτή τη χρονική περίοδο, δουλεύουν από το μηδέν, με σκοπό να επιτύχουν κάτι πρωτοποριακό. Ο επικεφαλής Tobias Moers, δήλωσε ότι η ιπποδύναμη της νέας A-Class θα ξεπερνά τα 400 άλογα, συμπληρώνοντας πως θα ήταν εφικτό να βγει στη παραγωγή και μια μικρότερη έκδοση AMG στο μοντέλο A45, έτσι ώστε να «χτυπήσει» και τα μοντέλα της αντίστοιχης κατηγορίας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

HUYNDAI
VW