Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το πελατολόγιο της Rolls-Royce είναι πιο νεανικό σε σχέση με αυτό άλλων premium αυτοκινητοβιομηχανιών.

Το πελατολόγιο της Rolls-Royce είναι πιο νεανικό σε σχέση με αυτό άλλων premium αυτοκινητοβιομηχανιών.

45 ετών ο μέσος ιδιοκτήτης Rolls-Royce

2.502 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2017)

Σύμφωνα με την εταιρεία και παρά τα στερεότυπα ο μέσος ιδιοκτήτης Rolls-Royce είναι πολύ μικρότερος σε ηλικία από άλλες premium μάρκες. Δείτε που βρίσκονται BMW και Μercedes.

Τι σκέφτεσαι όταν σου έρχεται στο μυαλό ένας ιδιοκτήτης Rolls Royce; Kατά πάσα πιθανότητα φαντάζεσαι κάποιον γκριζομάλλη βαθύπλουτο κύριο όμως σύμφωνα με την εταιρεία αυτό είναι επί το πλείστον λάθος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο CEO της μάρκας, κ. Torsten Mulleer-Otvos αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Bloomberg ότι ο μέσος όρος ηλικίας των ιδιοκτητών είναι μόνο 45 ετών, μια μείωση κατά 11 έτη σε σχέση με 7 χρόνια παλιότερα. Ο ίδιος δήλωσε: « Παρατηρούμε μια μείωση της μέσης ηλικίας των πελατών μας, είναι φανταστικό».
 
Σύμφωνα με την εταιρεία μετρήσεων Kelley Blue Book, το πελατολόγιο της Rolls-Royce είναι πιο νεανικό σε σχέση με αυτό άλλων premium αυτοκινητοβιομηχανιών καθώς ο μέσος όρος για την BMW είναι τα 50, για την Mercedes τα 51 και για την Bentley τα 56,2 (μέτρηση του 2014).

Αυτή η μείωση είναι πολύ σημαντική για την Rolls-Royce καθώς μπορεί να επωφεληθεί από νέες αγορές παλιών πελατών της και να βελτιώσει την εικόνα της καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να οδηγούν «αμάξι για ηλικιωμένους». Σύμφωνα με τον Muller- Otvos ο μέσος όρος ηλικίας μειώθηκε εξαιτίας της αύξησης των «εκατομμυριούχων» πιο μικρής ηλικίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
DS