ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τι άλλα πλεονεκτήματα έχει το Ford Focus;

 Σχολιάστε 
35.670 Επισκέψεις στο άρθρο
Στον χώρο αποσκευών του Ford Focus Wagon υπάρχει ένα κάθετο διαχωριστικό που ρυθμίζει το πορτ-μπαγκάζ, για να μην «επικοινωνούν» οι αποσκευές και για καλύτερη σταθερότητα.
3 Φωτογραφίες »

Στον χώρο αποσκευών του Ford Focus Wagon υπάρχει ένα κάθετο διαχωριστικό που ρυθμίζει το πορτ-μπαγκάζ, για να μην «επικοινωνούν» οι αποσκευές και για καλύτερη σταθερότητα.

«Καίει» 7 λίτρα, είναι πιο οικονομικό από τα περισσότερα οικογενειακά SUV

Στη βάση της γκάμας του Ford Focus βλέπουμε το 1.000άρη EcoBoost με ήπια υβριδική τεχνολογία 48V και ιπποδύναμη στα 125 άλογα. Το συγκεκριμένο μοντέλο χαρακτηρίζεται από το χαμηλό κόστος χρήσης του, τόσο διότι δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, όσο και επειδή έχει χαμηλή μέση κατανάλωση. Με 7 λτ./100 χλμ. είναι πολύ πιο οικονομικό από τα περισσότερα βενζινοκίνητα οικογενειακά SUV (απλής βενζίνης και mild hybrid), ενώ έχει επίσης πολύ χαμηλή κατανάλωση στο ταξίδι, σε σημείο να θυμίζει... diesel (5,3 λτ./100 χλμ.).

Είναι φθηνότερο, έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό & την μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς (8 χρόνια)

Το καλό value for money είναι από βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Ford Focus. Όταν τα best-seller οικογενειακά SUV γυροφέρνουν τα 30 χιλιάδες ευρώ, το Focus ξεκινά από τα 28.070 ευρώ και σε ένα πλούσιο εξοπλιστικό πακέτο. Ενδεικτικά θα αναφερθούμε στην τεράστια οθόνη των 13,2 ιντσών, στα πλήρη φώτα LED, στον αυτόματο 2-ζωνικό κλιματισμό και την πλήρη σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης. Στα «+» του Ford Focus είναι και η μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς, στα 8 χρόνια.

Υπάρχει σε πρακτική έκδοση Wagon, με πορτ-μπαγκάζ που είναι το 3ο μεγαλύτερο στα οικογενειακά SUV (635 λτ.)

Από εκεί και πέρα, τα SUV πουλάνε και λόγω των (κατά κανόνα) καλύτερων χώρων, εσωτερικών και πορτ-μπαγκάζ. Στην περίπτωση του Focus έχουμε μία άνετη καμπίνα, σε πλάτος και «αέρα» για τα πόδια (16,5 εκ.). Ο χώρος αποσκευών των συμβατικών εκδόσεων είναι στα 392 λίτρα, στις wagon εκδόσεις, όμως, το νούμερο εκτοξεύεται στα 635 λίτρα (3ο καλύτερο ανάμεσα στα οικογενειακά SUV, σε αναδίπλωση φτάνει τα 1.653 λίτρα. Μάλιστα, ο χώρος αποσκευών έχει πολυμορφικό/πρακτικό χαρακτήρα, λόγω των δυνατοτήτων και των χαρακτηριστικών του.


Πέραν της τεράστιας οθόνης με εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης (13,2 ίντσες), υπάρχει και πίνακας οργάνων TFT 4,2 ιντσών.
3 Φωτογραφίες »

Πέραν της τεράστιας οθόνης με εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης (13,2 ίντσες), υπάρχει και πίνακας οργάνων TFT 4,2 ιντσών.

 
Για παράδειγμα, έχει αδιάβροχες εσωτερικές επιφάνειες και πλαϊνές επενδύσεις που καθαρίζονται εύκολα (αφαιρούμενες γαρ). Έπειτα, είναι το κάθετο διαχωριστικό που ρυθμίζει το πορτ-μπαγκάζ, για να μην «επικοινωνούν» οι αποσκευές και για καλύτερη σταθερότητα. Τέλος, υπάρχει ένα έξτρα πλευρικό δίχτυ για να φορτώνεις μικρότερα αντικείμενα, αλλά και δύο LED φωτάκια για καλύτερη ορατότητα. Αξίζει να προσθέσουμε ότι στο Focus Wagon η Ford έχει ειδική ετικέτα με οδηγίες για τις δυνατότητες του χώρου αποσκευών. Το Ford Focus Wagon προσφέρεται και σε πετρελαιοκινητήρα (EcoBlue 115 ίππων).

Σελίδα 15 πράγματα που έχει το Ford Focus για να ξεχάσεις τη μόδα των SUV
Σελίδα 2Τι άλλα πλεονεκτήματα έχει το Ford Focus;
FORD
SEAT LYSEIS