ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η εταιρία συνδυάζει τα καλυτέρα στοιχεία από την Audi και την θυγατρική της  Quattro GmbH.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εταιρία συνδυάζει τα καλυτέρα στοιχεία από την Audi και την θυγατρική της Quattro GmbH.

8 Audi RS σε 2 χρόνια

3.121 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2017)

Η Αudi Sport άλλαξε στρατηγική και αποφάσισε να προχωρήσει πολύ σύντομα στο λανσάρισμα 8 νέων μοντέλων. Ποιες είναι οι πρώτες πληροφορίες;

Mπορεί τυπικά η Audi Sport να συγκαταλέγεται στις νέες μάρκες αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Η εταιρία συνδυάζει τα καλυτέρα στοιχεία από την Audi και την θυγατρική της  Quattro GmbH με τα πρώτα αποτελέσματα να έρχονται στην επιφάνεια τα επόμενα 2 χρόνια.

Το RS3, το RS Coupe και το ΤΤ RS θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη Βόρεια Αμερική αυτές τις μέρες.

Το RS3, το RS Coupe και το ΤΤ RS θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη Βόρεια Αμερική αυτές τις μέρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το RS3, το RS Coupe και το ΤΤ RS θα κάνουν το ντεμπούτο τους στη Βόρεια Αμερική αυτές τις μέρες με τα αφεντικά της Audi Sport, Filip Brabec και Stefan Reil να δηλώνουν ότι και άλλα μοντέλα(8 συνολικά) είναι στο πρόγραμμα και μάλιστα πολύ σύντομα.
 
O Reil, o υπεύθυνος κάθε RS μοντέλου των τελευταίων 18 χρόνων είπε ότι τα αυτοκίνητα της Audi Sport αναπτύσσονται πλέον από την αρχή , κάτι που είναι «μια τελείως διαφορετική στρατηγική».  Ο ίδιος εξηγεί: «Στο παρελθόν, μπορούσες να έχεις το RS μοντέλο στο τέλος του κύκλου του συμβατικού μοντέλου αλλά πλέον  αναπτύσσονται ταυτόχρονα από την αρχή όπως συμβαίνει με το RS3».

Στο μέλλον, η Audi Sport θα έχει μια προσέγγιση για όλο τον πλανήτη για τα προϊόντα της. Πιο συγκεκριμένα, πολλά από τα μοντέλα RS Που θα μπουν σε παραγωγή για να καλύψουν την αγορά των ΗΠΑ και αναμένεται αρκετά από αυτά να είναι crossover.

O Brabec από την άλλη δήλωσε ότι δεν θα διατεθούν όλα τα μοντέλα της Audi σε κάποια RS έκδοση. Ωστόσο, δημοσιογραφικοί κύκλοι αναφέρουν πως η γερμανική μάρκα ίσως είναι καλό να ακολουθήσει το παράδειγμα της Mercedes-Benz που προσφέρει πλήθος μοντέλων της με την βελτιωτική υπογραφή της AMG.

Τι θα πρέπει να περιμένουμε από την Audi Sport;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NISSAN