Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

9 έλεγχοι υψηλής τεχνογνωσίας: Εγγύηση καλής λειτουργίας & αξίας για κατόχους Mercedes!

 Σχολιάστε 
18.434 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2024)
9 έλεγχοι υψηλής τεχνογνωσίας: Εγγύηση καλής λειτουργίας & αξίας για κατόχους Mercedes!
2 Φωτογραφίες »

Στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes κάνεις έλεγχο:
- Γενικό πριν από το ταξίδι, αλλά και στο A/C τώρα που έχει 40άρια
- Στον εγκέφαλο για να ξέρεις πως δεν υπάρχουν «κρυφά» προβλήματα
- 100 σημείων πριν αγοράσεις μεταχειρισμένη Mercedes
- ΚΤΕΟ για να είσαι σίγουρος πως θα το περάσεις όταν έρθει η ώρα

Η Mercedes ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των μοντέλων της, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε γούστο και ανάγκη.  Βέβαια για να έχει τον τίτλο της πιο αξιόπιστης premium μάρκας έχει φροντίσει να προσφέρει και τις ανάλογες After Sales υπηρεσίες by Mercedes. Γιατί οι αγοραστές της Mercedes -πολύ σωστά- έχουν ανάλογες premium απαιτήσεις.
 
Η Mercedes, λοιπόν, έχει μια ολιστική προσέγγιση στο After Sales, η οποία δεν αφορά μόνο στην αντιμετώπιση των οποιοδήποτε θεμάτων, αλλά μεταξύ άλλων και στην πρόληψη, μέσω ενός μεγάλου φάσματος ελέγχων.  
 
Οι έλεγχοι της Mercedes λοιπόν, εξετάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια της σωστής λειτουργίας του οχήματος. Γίνονται αυστηρά από καταρτισμένους τεχνικούς (έχουν πρόσβαση και σε όλες τις τεχνικές βάσεις με το know how της μάρκας) και με τον πιστοποιημένο εξοπλισμό από την ίδια τη μάρκα. Μάλιστα για την απλοποίηση της διαδικασίας, οι κάτοχοι Mercedes μπορούν να κλείσουν ηλεκτρονικό ραντεβού μέσω του κινητού τους μέσα σε 1 λεπτό για οποιοδήποτε έλεγχο.

Γενικός έλεγχος πριν από το ταξίδι, αλλά και στο A/C τώρα που έχει 40άρια

Μάλιστα ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι συνίσταται να κάνετε έναν έλεγχο πριν τις διακοπές σας για να είστε σίγουροι πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και δεν θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Mercedes, οι μηχανικοί θα κάνουν ένα λεπτομερή έλεγχο καλής λειτουργίες της Mercedes σας, λαμβάνοντας υπΆ όψιν τις ιδιαιτερότητες που προκαλεί η έντονη ζέστη του ελληνικού κλίματος, όπως την εκτεταμένη χρήση του κλιματισμού.
 
Η Mercedes έχει σχεδιάσει μια ολιστική αντιμετώπιση του συστήματος κλιματισμού. Μην ξεχνάτε ότι ένα όχι καλά συντηρημένο air condition μπορεί να προκαλέσει από δυσάρεστες οσμές μέχρι και πλήρη βλάβη του συστήματος, η οποία καταλήγει να είναι αρκετά κοστοβόρα.

Έλεγχος στον εγκέφαλο για να ξέρεις πως δεν υπάρχουν «κρυφά» προβλήματα

Παράλληλα επειδή για μια μάρκα όπως η Mercedes τίποτα δεν μπορεί να αφήνεται στην τύχη και μελετούν τα πάντα σε βάθος, υπάρχουν ειδικοί διαγνωστικοί έλεγχοι, τα short test, όπως τα λένε, για τυχόν καταγεγραμμένες βλάβες που δεν έχουν βγάλει ένδειξη στο καντράν. Έτσι θα ανακαλυφθούν γρήγορα αν υπάρχουν «κρυφές» δυσλειτουργίες, οι οποίες αργότερα μπορεί να εξελιχθούν σε σοβαρότερες βλάβες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
BASILIADES THS BROXHS