Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
«Προκλητική» θεωρεί την εμφάνιση του Geely GE η Rolls Royce η οποία μελετά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον της
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Προκλητική» θεωρεί την εμφάνιση του Geely GE η Rolls Royce η οποία μελετά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον της

Μήνυση Rolls Royce στην Geely

(24/4/2009)

Έκθαμβοι έμειναν οι άνθρωποι της Rolls Royce όταν στην αρχή της εβδομάδας η Geely παρουσίασε στην έκθεση της Σαγκάης τη λιμουζίνα της, ονόματι GE. Το αυτοκίνητο μοιάζει τόσο με την Phantom που η βρετανική εταιρεία σκέφτεται το ενδεχόμενο μήνυσης εναντίον της.

Η κινέζικη εταιρεία Geely παρουσίασε στην έκθεση της Σαγκάης το μοντέλο GE που βλέπετε στις φωτογραφίες. Το αυτοκίνητο θα αποτελεί όπως μαρτυρά η εμφάνιση του την ναυαρχίδα της, και με λίγα λόγια θέλει να κερδίσει κάτι από το image των κορυφαίων σεντάν πολυτελείας. Ο τρόπος όμως με τον οποίο η Geely προσπαθεί να το καταφέρει φαίνεται ότι καθόλου δεν αρέσει στους ανθρώπους της Rolls Royce αφού αν κανείς ισχυριστεί ότι το GE δεν του θυμίζει την Phantom σίγουρα πρέπει να επισκεφθεί οφθαλμίατρο! Τόσο το συνολικό σχήμα του αυτοκίνητου, όσο και λεπτομέρειες όπως η εμπρός μάσκα με το τεράστιο ψυγείο με το άγαλμα Spirit Of Ecstasy στην κορυφή, έως τα πίσω φωτιστικά σώματα αλλά και τις θέσεις που αυτά βρίσκονται μαρτυρούν ότι οι σχεδιαστές της Geely μάλλον δεν βρίσκονταν στην πιο δημιουργική τους ημέρα όταν το σχεδίαζαν.

Το μοντέλο είναι τόσο ίδιο με την Phantom που δύσκολα φαίνονται οι διαφορές στο αγύμναστο μάτι

Το μοντέλο είναι τόσο ίδιο με την Phantom που δύσκολα φαίνονται οι διαφορές στο αγύμναστο μάτι

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι ιθύνοντες της Rolls Royce (που αρχικά δήλωσαν ότι προχωρούν σε μήνυση), συμβουλεύονται τους δικηγόρους τους ώστε να καταλήξουν στο εάν και κατά πόσο το σχέδιο είναι «κλεμμένο» ή όχι, και να πράξουν αναλόγως. Πρέπει πάντως να αναφέρουμε ότι το Geely GE έχει και μια δική του καινοτομία που δεν είναι άλλη από τη διάταξη των 2+1 θέσεων την οποία βλέπουμε για πρώτη φορά. Αυτό σημαίνει ότι εμπρός κάθονται 2 επιβάτες και πίσω μόνο ένας, σε κυριολεκτικά βασιλική πολυθρόνα! Πάντως εάν το μοντέλο βγει στην παραγωγή η τιμή του θα ξεκινά από τις 30.000 λίρες περίπου, που ουδεμία σχέση έχουν με τις 250.000 της Phantom (όπως και τα δύο αυτοκίνητα βέβαια).
Mercedes
LEASING PICK UPS