Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έκρως εκλπετυσμένη είναι η εμφάνιση της σειράς DS.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έκρως εκλπετυσμένη είναι η εμφάνιση της σειράς DS.

Η DS άνοιξε τις πόρτες της

(1/6/2009)

Η νέα στρατηγική της Citroen ακούει στην κωδική ονομασία DS, αφού η τελευταία γκάμα των μοντέλων της σκοπό έχει να ισχυροποιήσει τη θέση της γαλλικής εταιρείας. Μετά τις εικόνες του εξωτερικού, η Citroen δημοσιεύει πλάνα και από το εσωτερικό, το οποίο εμφανίζεται premium και ποιοτικό.

Τον Φεβρουάριο η Citroen με αφορμή τα 90 χρόνια παρουσίας της γύρισε σελίδα και στρατηγική λανσάροντας μια νέα σειρά μοντέλων με την κωδική ονομασία DS, της οποίας τα αρχικά σημαίνουν Different Spirit (Διαφορετικό Πνεύμα στα ελληνικά). Στόχος της μάλιστα είναι να παρουσιάσει έξι συνολικά μοντέλα μέχρι το 2013, ένα κάθε εξάμηνο αρχής γενομένης το 2010. Το πρώτο θα είναι το DS3, το οποίο από πλευράς διαστάσεων τοποθετείται ανάμεσα στα C3 και C4.

Πανέμορφο το εσωτερικό. Δέρμα και χρώμιο προσδίδουν ένα πολυτελές ύφος στην καμπίνα.

Πανέμορφο το εσωτερικό. Δέρμα και χρώμιο προσδίδουν ένα πολυτελές ύφος στην καμπίνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Χαρακτηριστικό της σειράς DS είναι η εκλεπτυσμένη εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητα, τουλάχιστον κρίνοντας από τις πρώτες φωτογραφίες της εξωτερικής εμφάνισης (DS3 Concept το οποίο παρουσιάστηκε στην Γενεύη). Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις εικόνες του εσωτερικού τις οποίες δημοσίευσε η γαλλική φίρμα. Πρόκειται για το DS Inside concept, στο οποίο θα βασίζεται το DS3. Αυτό διακρίνεται για τη μοντέρνα σχεδίασή του, την εκτεταμένη χρήση δέρματος, όπως και τα φιλέτα χρωμίου ενισχύουν το σπορτίφ πνεύμα στην καμπίνα. Το μοντέλο θα λανσαριστεί το 2010 και θα φορά τα κινητήρια σύνολα των 1.4 και 1.6 λίτρων (120 και 150 PS).
Autotriti.gr
Leasing