Με την ομάδα Chevrolet Elaion θα συμμετέχει ο Alain Menu

Με την ομάδα Chevrolet Elaion θα συμμετέχει ο Alain Menu

O Menu στους αγώνες TC2000

(5/6/2009)

Ο Alain Menu, παράλληλα με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) με το Chevrolet Cruze, θα τρέξει σε τρεις αγώνες του Πρωταθλήματος TC2000 της Αργεντινής, στο τιμόνι ενός από τα Vectra της ομάδας Chevrolet Elaion.

Το TC2000, ο πιο αναγνωρισμένος διαγωνισμός αυτοκινήτων τουρισμού στη Νότια Αμερική, ανέκαθεν περιλάμβανε στο ημερολόγιό του τουλάχιστον έναν αγώνα με προδιαγραφές αγώνα αντοχής, ο οποίος απαιτεί δύο οδηγούς ανά αυτοκίνητο και ανεφοδιασμό. Φέτος, ο αριθμός των αγώνων αντοχής (300 χλμ) έχει φτάσει στους τρεις. Αυτοί μετράνε βαθμολογικά στο TC2000, αλλά συγκροτούν και ένα πρωτάθλημα με την ονομασία «Copa Endurance», στους κόλπους του TC2000.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι τρεις αυτοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Termas de Río Hondo (14 Ιουνίου), στο Buenos Aires (16 Αυγούστου) και στο Potrero de los Funes (29 Νοεμβρίου).

Ο Ελβετός οδηγός θα τρέξει με το Guillermo Ortelli, ενώ ο άλλος οδηγός της ομάδας της Chevrolet Elaion, Christian Ledesma, θα έχει συνοδηγό το νεαρό Ουρουγουανό Juan Ignacio Cáceres.

Το TC2000 δεν είναι άγνωστο στον Alain, καθώς έχει ήδη υποστηρίξει την Αργεντίνικη ομάδα της Chevrolet πέντε φορές στον αγώνα του Buenos Aires (200 χλμ), κερδίζοντας το 2006 μαζί με τον Matías Rossi και τερματίζοντας στο πόντιουμ σε τρεις άλλους αγώνες.
AMAROK EINAI KALO
JEEP