ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ford

Ford

Συνεργασία Ford-Μεγ.Βρετανίας

(3/7/2009)

Η παγκόσμια δέσμευση της Ford Motor Company στην εξέλιξη Ηλεκτρικών Οχημάτων Μπαταρίας - Battery Electric Vehicles (BEVs) υποστηρίζεται από ένα Βρετανικό project, που περιλαμβάνει δοκιμαστικά μοντέλα Ford για την πλαισίωση του στόλου oχημάτων πολύ χαμηλών εκπομπών άνθρακα της Βρετανικής Κυβέρνησης.

Με την υποστήριξη της Scottish & Southern Energy, ένας στόλος πρωτοτύπων Ford Focus BEV μηδενικών εκπομπών ρύπων θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρία ενέργειας και από μερικούς οδηγούς-εκτιμητές στο Hillingdon, Middlesex.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Μία κοινοπραξία των Ford, Scottish & Southern Energy και Strathclyde University θα προσφέρει τα πρωτότυπα οχήματα και την υποδομή φόρτισης στο Hillingdon και την γύρω περιοχή, από τις αρχές του 2010. Η Ford Ευρώπης εξελίσσει ειδικά τα πρωτότυπα Focus BEV για συμμετοχή στο πρόγραμμα και δοκιμή της τεχνολογικής βιωσιμότητας, για πιθανή μελλοντική χρήση στη γκάμα Ευρωπαϊκών επιβατικών οχημάτων της Ford.

Ο νέος δοκιμαστικός στόλος BEV δημιουργείται εν μέρει με δημόσια κονδύλια του προγράμματος Technology Strategy Board (TSB) της Βρετανικής Κυβέρνησης, που προωθεί καινοτόμα βιομηχανικά projects τα οποία μειώνουν τις εκπομπές CO2, ωφελώντας παράλληλα το σύστημα μεταφορών της χώρας. &&&&
Toyota
IVECO DAILY