Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Honda Accord Crosstour θα μοιάζει στο Acura ZDX concept.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Honda Accord Crosstour θα μοιάζει στο Acura ZDX concept.

Το νέο Honda Accord Crosstour

(8/7/2009)

Ένα νέο μοντέλο ανακοίνωσε η Honda πως θα παρουσιάσει το Φθινόπωρο του 2009. Το όνομα αυτού είναι Accord Crosstour και κύριο χαρακτηριστικό του ότι συνδυάζει στοιχεία από πολλές κατηγορίες. Στην παραγωγή θα βγει το 2010, πρώτα όμως στην αμερικανική αγορά.

Πρόκειται για ένα από τα μικρότερα σε έκταση δελτία τύπου που αφορούν στην ανακοίνωση ενός νέου μοντέλου, αφού μέσα σε τρεις μόλις γραμμές, η Honda ανακοίνωσε, ότι «η γκάμα της θα εμπλουτιστεί με ένα ακόμη μοντέλο, το Honda Accord Crosstour, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες θα γνωστοποιηθούν στη διάρκεια της χρονιάς».

Χαρακτηριστικό του είναι, ότι συνδυάζει στοιχεία από πολλές κατηγορίες.

Χαρακτηριστικό του είναι, ότι συνδυάζει στοιχεία από πολλές κατηγορίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επίσημη φωτογραφία του μοντέλου δεν υπάρχει, σύμφωνα όμως με πληροφορίες το Accord Crosstour θα μοιάζει στο Acura ZDX concept (φωτογραφία). Ωστόσο, δεν θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα. Αναφορικά με τα κινητήρια σύνολα, αυτά θα προέρχονται από το υπάρχον μοντέλο (2,4 λτ. 177 ίππων, 3.5 V6 271 ίππων και ένας υπερτροφοδοτούμενος 2,3 λτ. απόδοσης 240 ίππων). Προαιρετικά, το μοντέλο θα διατίθεται και τετρακίνητο. Βασικό του χαρακτηριστικό, είναι ότι συνδυάζει στοιχεία από πολλές κατηγορίες κυρίως όμως την πρακτικότητα και την άνεση με τις σπορτίφ επιδόσεις και οδική συμπεριφορά.
Peugeot - Toyota
skoda